Povezane vesti

Rusko Ministarstvo odbrane: "Uništili smo ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice hovicere"

Blic 23.05.2022
Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su njene snage uništile ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice tipa "hovicer" M777, javila je danas novinska agencija RIA Novosti. Ukrajina je prošle nedelje na linije fronta postavila… »

Ruska artiljerija protiv američke: Evo kako haubice M777 koje su SAD dale Kijevu nisu imale šanse protiv samohodnih topova…

Kurir 23.05.2022
Samohodni topovi Hijacint-S uništili su ukrajinsku jedinicu opremljenu američkim haubicama M777 155 mm, rekao je komandant ruske baterije u video snimku koje je objavilo Ministarstvo odbrane, prenosi RIA Novosti. "Jedna od naših meta bile su vučne… »

Rusija:Uništili smo ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice

RTV 23.05.2022
MOSKVA - Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su njene snage uništile ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice tipa hovicer M777, javila je danas novinska agencija RIA Novosti. Ukrajina je prošle nedelje na linije fronta postavila… »

Rusi objavili: Uništili smo ono što su Amerikanci poslali! (video)

Pravda 23.05.2022
Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su njene snage uništile ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice tipa Hovicer M777. Kako je prenela agencija RIA Novosti, Ukrajina je prošle nedelje na linije fronta postavila najveći deo od 90… »

Rusi objavili: Uništili smo ono što su Amerikanci poslali VIDEO

B92 23.05.2022
Moskva -- Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su njene snage uništile ukrajinsku jedinicu koja je koristila američke haubice tipa hovicer M777. Kako je prenela agencija RIA Novosti, Ukrajina je prošle nedelje na linije fronta postavila najveći… »

Vesti dana »