Povezane vesti
Džoni Dep nam je obema spasao život kada sam se predozirala: Stravična ispovest Kortni Lav - "Brinuo je o mojoj ćerki"
Mondo 23.05.2022
Kortni Lav se oglasila povodom suđenja Džonija Depa i Amber Herd - fanovi slavnog glumca je i hvale i kritikuju jer "saoseća i sa ženom koja ga je optužila za nasilje" Kortni Lav se oglasila povodom suđenja Džonija Depa i Amber Herd - fanovi… »
Kortni Lav: Džoni Dep mi je spasao život kad sam se predozirala 1995.
N1 Info 23.05.2022
Kortni Lav, američka pevačica i udovica Kurta Kobejna, je otkrila da joj je Džoni Dep spasao život nakon što se predozirala 1995. godine, pomogavši joj za vreme jednog od najtežih životnih razdoblja, pišu britanski mediji. U nizu videozapisa koje… »
Kad sam se predozirala, on mi je spasio život: Čuvena pevačica rešila da progovori o najmračnijem periodu! Ovo niko nije…
Kurir 23.05.2022
Američka pevačica Kortni Lav otkrila je da joj je Džoni Dep spasio život nakon što se predozirala i tako joj pomogao tokom najmračnijeg perioda života. "Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji… »
Vesti dana »
FOTO Na Banstolu spreman doček za studente: "Dobro nam došli, ne morate se izuvati"
Radio 021 pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 4 satijoš 6 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
Kamatica pre 16 minutajoš 18 povezanih
Oglasio se predsednik opštine Inđije da objasni zašto studentima nije dao da spavaju u hali
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih