Povezane vesti
Gasim svetla kad god mogu i koliko mogu! Vučić: Znam koliki mi je račun za struju koja će morati jednom da poskupi, evo i…
Kurir 23.05.2022
- Ja ne odvrćem sijalice, ali ugasim svetlo kad god nije potrebno... Moram da priznam da nisam toliko odgovoran, ali čestitam onima koji to jesu - dodao je Vučić. BEOGRAD - Gasim svetla kad god mogu i koliko mogu, znam koliki mi je račun za struju i… »
Glavne teme sa Putinom količina i cena gasa, najavio Vučić
Slobodna Evropa 23.05.2022
Glavna tema predstojećeg telefonskog razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom bit će gas, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je ranije izjavio da će 25. ili 26. maja razgovarati telefonom sa Putinom o snabdevanju Srbije… »
Vučić nije štediša kao Brnabić: Ne odvrćem sijalice, nisam toliko odgovoran – štedim gaseći svetla
Radio 021 23.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će struja u državi morati da poskupi ali da će se to desiti kada Vlada bude uverena da je zauzdala inflaciju i da može da je drži pod kontrolom. "Samo Gruzija u Evropi ima nižu cenu električne… »
Dača Ikodinović žestoko o Vučiću i izjavi o sijalicama: Majmunska priča
Nova 23.05.2022
Proslavljeni vaterpolista prokomentarisao je izjavu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će struja u državi morati da poskupi ali da će se to desiti kada Vlada bude uverena da je zauzdala inflaciju… »
Vučić: Ne odvrćem sijalice, nisam toliko odgovoran – štedim gaseći svetla
N1 Info 23.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će struja u državi morati da poskupi ali da će se to desiti kada Vlada bude uverena da je zauzdala inflaciju i da može da je drži pod kontrolom. „Samo Gruzija u Evropi ima nižu cenu električne… »
"Struja će jednog dana morati da poskupi": Vučić: Za gas iz Rusije su mi važne tri stvari
Blic 23.05.2022
"Voleo bih kada bi mogao da biram prioritete. Situacija u Ukrajini je dovela do velike energetske krize. Što se tiče infrastrukturnih projekata, mi nismo zaustavili niti jedan projekat koji je potpisan", istakao je danas predsednik Vučić i osvrnuo se… »
Vučić ima „samo tri pitanja“ za Putina
Nova 23.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, govoreći o razgovoru koji će imati ove nedelje sa svojim ruskim kolegom, Vladimirom Putinom, da nije siguran šta će njega Putin pitati, ali da "on zna šta će njega da pita". Na pitanje novinara… »
Vučić: Ne odvrćem sijalice, nisam toliko odgovoran – štedim gaseći svetla
Nova 23.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će struja u državi morati da poskupi ali da će se to desiti kada Vlada bude uverena da je zauzdala inflaciju i da može da je drži pod kontrolom. „Samo Gruzija u Evropi ima nižu cenu električne… »
Srbija će u Mađarskoj moći da skladišti od 300 do 500 miliona kubika gasa
Blic 23.05.2022
Srbija će moći da uskladišti 300 do 500 miliona kubika gasa u Mađarskoj, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić. Kako je rekao, premijer Mađarske obećao je da možemo da čuvamo neke energente u toj zemlji, jer nemamo skladišne kapacitete u… »
Vesti dana »
Gruzijski san se pretvorio u košmar, eksplozija nasilja na ulicama Uhapšen opozicioni lider, žestok okršaj demonstranata i policije, haos u zemlji (foto, video)
Kurir pre 38 minutajoš 14 povezanih
Podrška svršenih studenata FDU studentima na blokadi fakulteta: „Uloga umetnika u zlim vremenima ne sme da bude pasivna“
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Dušan Milanović, koji je uhapšen zbog navodnog terorizma, pušten iz pritvora
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih