Povezane vesti

Dejan mi je najveća ljubav! Dalila Dragojević priznala Caru istinu o bivšem mužu, pa otkrila da li bi vratila vreme sve da…

Dejan mi je najveća ljubav! Dalila Dragojević priznala Caru istinu o bivšem mužu, pa otkrila da li bi vratila vreme sve da…

Kurir 23.05.2022
Dalila Dragojević je razgovarala sa Sandrom Rešić o Igri istine koju je igla sa Filipom Carem prošle noći. Ona je istakla da je priznala Caru da joj je Dejan Dragojević bio najveća ljubav. - Pitao me koga sam volela najviše od svojih pet momaka… »
Dalila ponovo isprozivala bivšu svekrvu i otkrila detalje iz braka sa Dejanom

Dalila ponovo isprozivala bivšu svekrvu i otkrila detalje iz braka sa Dejanom

Svet & Skandal 23.05.2022
Dalila i Biljana, majka Dejana Dragojevića, nisu se podnosile od početka Mujićkine veze sa njenim sinom. A, zadrugarka se sad, tokom igre istine sa Filipom Carem dotakla i odnosa sa bivšom svekrvom. – Je li misliš da ti i ja možemo da opstanemo… »
Ne znam što me ta žena nije volela! Dalila progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom Biljom pa otkrila detalje iz braka sa…

Ne znam što me ta žena nije volela! Dalila progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom Biljom pa otkrila detalje iz braka sa…

Kurir 23.05.2022
Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili svoju igru istine, a u jednom trenutku Dalila je progovorila o svom odnosu sa bivšom svekrvom Biljanom Dragojević. - Je li misliš da ti i ja možemo da opstanemo zajedno? - pitao je on. - Smatram da se nismo… »

Vesti dana »