Повезане вести
Дејан ми је највећа љубав! Далила Драгојевић признала Цару истину о бившем мужу, па открила да ли би вратила време све да…
Курир 23.05.2022
Далила Драгојевић је разговарала са Сандром Решић о Игри истине коју је игла са Филипом Царем прошле ноћи. Она је истакла да је признала Цару да јој је Дејан Драгојевић био највећа љубав. - Питао ме кога сам волела највише од… »
Далила поново испрозивала бившу свекрву и открила детаље из брака са Дејаном
Свет & Скандал 23.05.2022
Далила и Биљана, мајка Дејана Драгојевића, нису се подносиле од почетка Мујићкине везе са њеним сином. А, задругарка се сад, током игре истине са Филипом Царем дотакла и односа са бившом свекрвом. – Је ли мислиш да ти и ја… »
Не знам што ме та жена није волела! Далила проговорила о односу са бившом свекрвом Биљом па открила детаље из брака са…
Курир 23.05.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар су наставили своју игру истине, а у једном тренутку Далила је проговорила о свом односу са бившом свекрвом Биљаном Драгојевић. - Је ли мислиш да ти и ја можемо да опстанемо заједно? - питао је он. -… »
Вести дана »
Вучић: Питање је само кад ће стићи упозорење за секундарне санкције
Недељник пре 21 минутајош 48 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 42 минутајош 34 повезане
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 6 сатијош 30 повезаних