Повезане вести

Дејан ми је највећа љубав! Далила Драгојевић признала Цару истину о бившем мужу, па открила да ли би вратила време све да…

Дејан ми је највећа љубав! Далила Драгојевић признала Цару истину о бившем мужу, па открила да ли би вратила време све да…

Курир 23.05.2022
Далила Драгојевић је разговарала са Сандром Решић о Игри истине коју је игла са Филипом Царем прошле ноћи. Она је истакла да је признала Цару да јој је Дејан Драгојевић био највећа љубав. - Питао ме кога сам волела највише од… »
Далила поново испрозивала бившу свекрву и открила детаље из брака са Дејаном

Далила поново испрозивала бившу свекрву и открила детаље из брака са Дејаном

Свет & Скандал 23.05.2022
Далила и Биљана, мајка Дејана Драгојевића, нису се подносиле од почетка Мујићкине везе са њеним сином. А, задругарка се сад, током игре истине са Филипом Царем дотакла и односа са бившом свекрвом. – Је ли мислиш да ти и ја… »
Не знам што ме та жена није волела! Далила проговорила о односу са бившом свекрвом Биљом па открила детаље из брака са…

Не знам што ме та жена није волела! Далила проговорила о односу са бившом свекрвом Биљом па открила детаље из брака са…

Курир 23.05.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар су наставили своју игру истине, а у једном тренутку Далила је проговорила о свом односу са бившом свекрвом Биљаном Драгојевић. - Је ли мислиш да ти и ја можемо да опстанемо заједно? - питао је он. -… »

Вести дана »