Povezane vesti
Dejan mi je najveća ljubav! Dalila Dragojević priznala Caru istinu o bivšem mužu, pa otkrila da li bi vratila vreme sve da…
Kurir 23.05.2022
Dalila Dragojević je razgovarala sa Sandrom Rešić o Igri istine koju je igla sa Filipom Carem prošle noći. Ona je istakla da je priznala Caru da joj je Dejan Dragojević bio najveća ljubav. - Pitao me koga sam volela najviše od svojih pet momaka. Rekla… »
Dalila ponovo isprozivala bivšu svekrvu i otkrila detalje iz braka sa Dejanom
Svet & Skandal 23.05.2022
Dalila i Biljana, majka Dejana Dragojevića, nisu se podnosile od početka Mujićkine veze sa njenim sinom. A, zadrugarka se sad, tokom igre istine sa Filipom Carem dotakla i odnosa sa bivšom svekrvom. – Je li misliš da ti i ja možemo da opstanemo zajedno –… »
Ne znam što me ta žena nije volela! Dalila progovorila o odnosu sa bivšom svekrvom Biljom pa otkrila detalje iz braka sa…
Kurir 23.05.2022
Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili svoju igru istine, a u jednom trenutku Dalila je progovorila o svom odnosu sa bivšom svekrvom Biljanom Dragojević. - Je li misliš da ti i ja možemo da opstanemo zajedno? - pitao je on. - Smatram da se nismo… »
Vesti dana »

Vučić najavio kakav izveštaj 21. Oktobra očekuje u ujedinjenim nacijama: Biće delimično objektivan!
Alo pre 14 minutajoš 28 povezanih

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 13 minutajoš 145 povezanih

"Soko" jurio 200 na sat; Vučić: Od marta putnički saobraćaj do Budimpešte VIDEO
B92 pre 28 minutajoš 80 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih