Povezane vesti
Legendarni model patika stiže uskoro i u Srbiju
Lepota i zdravlje 23.05.2022
Poznati srpski dizajner Bata Spasojević sinoć je ne Belom dvoru spektakularnom modnom revijom, na kojoj je premijerno prikazao kolekciju za proleće... Šta raditi sa starom odećom pita se svako od nas, pri velikom spremanju garderobera. A mi vam u… »
Legendarne patike koje su se pre dve godine rasprodale u rekordnom roku stižu u Srbiju!
Mondo 23.05.2022
Od kada je dr Džejms Najsmit, u želji da osmisli novi sport za svoje studente, zakucao korpu za breskve na zid teretane u Masačusetsu i izmislio košarku, ova igra se drugačije razvijala na dve strane Atlantika. Od kada je dr Džejms Najsmit, u želji… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Predsednik pokušao državni udar, usledio haos u parlamentu: Šta se dogodilo tokom šest haotičnih sati u Južnoj Koreji i šta sledi sada
Nova pre 20 minutajoš 13 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić zadržan u pritvoru nakon hapšenja na protestu u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Sneg i kiša stižu danas u ove predele: Najnovija prognoza RHMZ: Uskoro nas očekuje sneg i u nižim predelima
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 20 minutajoš 10 povezanih