Повезане вести

Возач камиона који је налетео на мисицу Мирјану (34) два пута алкотестиран: Све се десило брзо, нисам могао да избегнем њен…

Возач камиона који је налетео на мисицу Мирјану (34) два пута алкотестиран: Све се десило брзо, нисам могао да избегнем њен…

Блиц 23.05.2022
Мирјана Стојановић (34), мис фотогеничности и финалисткиња избора Мисс Србије 2007. године настрадала је пре четири дана у тешкој собраћајној несрећи, а први резултати истраге говоре да је несрећна жена у једном тренутку… »
Анђео мамин! Мајка се опростила од погинуле мисице, дечко се распада на комаде: Изгубио сам сина, сада и њу

Анђео мамин! Мајка се опростила од погинуле мисице, дечко се распада на комаде: Изгубио сам сина, сада и њу

Курир 23.05.2022
Мирјана Стојановић (34), мис фотогеничности и финалисткиња избора Мисс Србије 2007. године настрадала је пре четири дана у тешкој собраћајној несрећи код Шимановаца, а први резултати истраге говоре да је несрећна жена у једном… »
Откривамо како је живот изгубила мисица Мирјана (34) из Београда: Возач камиона два пута алкотестиран

Откривамо како је живот изгубила мисица Мирјана (34) из Београда: Возач камиона два пута алкотестиран

Телеграф 23.05.2022
- Све се десило брзо. Нисам могао да избегнем аутомобил. Био сам везан и нисам пио- рекао је, незванично, З.З. возач камиона. Мирјана Стојановић (34), мис фотогеничности и финалисткиња избора Мисс Србије 2007. године настрадала… »

Вести дана »