Повезане вести

Туча у задрузи! Миљана насрнула на золу, настао хаос! Нови сукоб ријалити пара - "Све ћу да ти уништим!" (видео)

Туча у задрузи! Миљана насрнула на золу, настао хаос! Нови сукоб ријалити пара - "Све ћу да ти уништим!" (видео)

Мондо 23.05.2022
Нова свђа Миљане и Золе ескалирала новим физичким обрачуном. Нова свђа Миљане и Золе ескалирала новим физичким обрачуном. Учесници Задруге добили су задатак да одаберу најзавиднију особу у кући, што је довело до нових сукоба… »
Миле китић је лажов, завиди ми због породице! Лепи Мића направио хаос, прозвали га да је љубоморан на свог колегу (видео)

Миле китић је лажов, завиди ми због породице! Лепи Мића направио хаос, прозвали га да је љубоморан на свог колегу (видео)

Ало 23.05.2022
Лепи Мића прави хаос! Задругари бирају најзавиднију особу у Белој кући, а Марко Осмакчић је следећи дошао на ред да искаже своје мишљење. Он је овом приликом понизио Лепог Мићу и истакао да је љубоморан на популарног певача… »
Туча у задрузи! Миљана Кулић гађала па скочила на золу: Нико није могао да их одвоји, уништила му ствари и спуцала га у лице!…

Туча у задрузи! Миљана Кулић гађала па скочила на золу: Нико није могао да их одвоји, уништила му ствари и спуцала га у лице!…

Курир 23.05.2022
Миљана Кулић није баш најбоље поднела излагање свог бившег дечка Лазара Чолића Золе. Наиме, он ју је навео за најзавиднију особу у Белој кући, па га је гађала и напала испред врата. - Ко си ти мени да бацаш наочаре и ломиш… »

Вести дана »