Povezane vesti
Konstrakta se povlači sa javne scene! Pokidala na Evroviziji, pa šokirala - "Zaslužila sam mir, postajem nevidljiva!"
Mondo 23.05.2022
Konstrakta odlučila da "odmori" od popularnosti. Konstrakta odlučila da "odmori" od popularnosti. Ana Đurić Konstrakta, predsavljala je Srbiju na Evroviziji i pesmom "In corpore sano" zauzela visoko peto mesto, a po povratku u Beograd telefon ne prestaje… »
Konstrakta beži u ilegalu, uželela se tišine: Zaslužila sam mir, a evo šta kaže o Evroviziji!
Kurir 23.05.2022
Ana Đurić Konstrakta nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji sa pesmom "In corpore sano", ne krije da se uželela mira i tišine, te je donela odluku da se bar na kratko povuče iz javnosti. - Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da… »
Vesti dana »

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 15 minutajoš 13 povezanih

Srušio se F-35 u Kaliforniji! Pilot se katapultirao, objavljeni zastrašujući snimci pada ponosa američke avijacije (foto/video)
Kurir pre 44 minutajoš 13 povezanih

"Ovo je korak ka ratu": Razbuktao se sukob između Trampa i Rusije, padaju brutalne uvrede i pretnje: "Propali bivši predsedniče, pazi šta pričaš"
Blic pre 19 minutajoš 11 povezanih

Kanada se pridružila Francuskoj i Velikoj Britaniji u najavi priznanja Palestine
BBC News pre 35 minutajoš 12 povezanih