Povezane vesti
Novo zatezanje u NATO! Erdogan besan na grčkog premijera: Micotakis za mene više ne postoji!
Kurir 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama pokušao da blokira prodaju vojnih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili smo se… »
Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
Al Jazeera 23.05.2022
Kyriakos Mitsotakis je prošle sedmice bio u posjeti SAD-u i upozorio ih da nam ne daju F-16, rekao je turski predsjednik. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je u ponedjeljak da grčki premijer Kyriakos Mitsotakis za njega više ne postoji jer… »
Novi sukob na pomolu - Erdogan besan! Uputio oštre reči grčkom premijeru: "Ti za mene više ne postojiš!"
Mondo 23.05.2022
Oglasio se turski predsednik! Oglasio se turski predsednik! Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirijakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju vojnih aviona… »
Erdogan ljut na Micotakisa: On za mene više ne postoji, nastavićemo dalje sa časnim političarima
Euronews 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega "više ne postoji" i optužio ga da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju borbenih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili smo se da ne uključujemo… »
Vesti dana »

Stigle loše vesti iz UN! Plan Izraela predstavlja opasnu eskalaciju sa Palestincima
Alo pre 40 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 45 minutajoš 37 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 2 satajoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih

Studenti i građani ispred BIA: Policijski kordon blokira prilaz zgradi (FOTO)
Insajder pre 29 minutajoš 18 povezanih