Povezane vesti
Novo zatezanje u NATO! Erdogan besan na grčkog premijera: Micotakis za mene više ne postoji!
Kurir 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama pokušao da blokira prodaju vojnih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili… »
Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
Al Jazeera 23.05.2022
Kyriakos Mitsotakis je prošle sedmice bio u posjeti SAD-u i upozorio ih da nam ne daju F-16, rekao je turski predsjednik. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je u ponedjeljak da grčki premijer Kyriakos Mitsotakis za njega više ne postoji… »
Novi sukob na pomolu - Erdogan besan! Uputio oštre reči grčkom premijeru: "Ti za mene više ne postojiš!"
Mondo 23.05.2022
Oglasio se turski predsednik! Oglasio se turski predsednik! Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirijakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju vojnih… »
Erdogan ljut na Micotakisa: On za mene više ne postoji, nastavićemo dalje sa časnim političarima
Euronews 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega "više ne postoji" i optužio ga da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju borbenih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili smo se da ne uključujemo… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 4 povezane