Повезане вести
Ново затезање у НАТО! Ердоган бесан на грчког премијера: Мицотакис за мене више не постоји!
Курир 23.05.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да грчки премијер Кирјакос Мицотакис за њега више не постоји јер тврди да је приликом посете Сједињеним Америчким Државама покушао да блокира продају војних авиона Ф-16… »
Ердоган: Грчки премијер за мене више не постоји
Ал Јазеера 23.05.2022
Кириакос Митсотакис је прошле седмице био у посјети САД-у и упозорио их да нам не дају Ф-16, рекао је турски предсједник. Турски предсједник Рецеп Таииип Ердоган изјавио је у понедјељак да грчки премијер Кириакос Митсотакис за… »
Нови сукоб на помолу - Ердоган бесан! Упутио оштре речи грчком премијеру: "Ти за мене више не постојиш!"
Мондо 23.05.2022
Огласио се турски председник! Огласио се турски председник! Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да грчки премијер Киријакос Мицотакис за њега више не постоји јер тврди да је током посете САД покушао да… »
Ердоган љут на Мицотакиса: Он за мене више не постоји, наставићемо даље са часним политичарима
Еуроневс 23.05.2022
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да грчки премијер Кирјакос Мицотакис за њега "више не постоји" и оптужио га да је током посете САД покушао да блокира продају борбених авиона Ф-16 Турској. "Договорили смо… »
Вести дана »
Спавамо сат дуже, али се осећамо уморније: Померање сата утиче на организам, ево како да максимално ублажите последице
Курир пре 23 минутајош 21 повезана
"Председник је изразио жељу,: Али..." Амерички званичник открио да ли ће се Трамп састати са Ким Џонг Уном током азијске турнеје
Блиц пре 28 минутајош 16 повезаних
Путинов човек у Америци похвалио "велики потез Зеленског" и тврди: Русија и Украјина су близу решења рата
Блиц пре 38 минутајош 14 повезаних
Србин је незаустављив: Никола Јовић у мечу каријере предводио Хитсе до нестварне победе (видео)
Вечерње новости пре 1 сатјош 14 повезаних