Povezane vesti
Novo zatezanje u NATO! Erdogan besan na grčkog premijera: Micotakis za mene više ne postoji!
Kurir 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama pokušao da blokira prodaju vojnih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili smo se… »
Erdogan: Grčki premijer za mene više ne postoji
Al Jazeera 23.05.2022
Kyriakos Mitsotakis je prošle sedmice bio u posjeti SAD-u i upozorio ih da nam ne daju F-16, rekao je turski predsjednik. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan izjavio je u ponedjeljak da grčki premijer Kyriakos Mitsotakis za njega više ne postoji jer… »
Novi sukob na pomolu - Erdogan besan! Uputio oštre reči grčkom premijeru: "Ti za mene više ne postojiš!"
Mondo 23.05.2022
Oglasio se turski predsednik! Oglasio se turski predsednik! Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirijakos Micotakis za njega više ne postoji jer tvrdi da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju vojnih aviona… »
Erdogan ljut na Micotakisa: On za mene više ne postoji, nastavićemo dalje sa časnim političarima
Euronews 23.05.2022
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da grčki premijer Kirjakos Micotakis za njega "više ne postoji" i optužio ga da je tokom posete SAD pokušao da blokira prodaju borbenih aviona F-16 Turskoj. "Dogovorili smo se da ne uključujemo… »
Vesti dana »
Amerika optužila kubanskog lidera Raula Kastra za ubistvo zbog obaranja dva aviona 1996.
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih
Prognoza vremena za četvrtak, 21. maj: Danas promenljivo vreme, smena sunčanih i oblačnih intervala
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Pezeškijan: Suprotstavićemo se svakom pokušaju da se Iran primora na predaju
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih
Evo koliko novca je dobio osvajač LE, Zvezda zaradila više od 6 klubova koji su igrali završnicu
Telegraf pre 45 minutajoš 15 povezanih
Britanska radio-stanica proglasila kralja Čarlsa Trećeg mrtvim, prekinuli program i pustili himnu
NIN pre 46 minutajoš 12 povezanih