Повезане вести

Ђоковић: Изгубићу 4.000 бодова без прилике да их браним

Ђоковић: Изгубићу 4.000 бодова без прилике да их браним

Политика 24.05.2022
ПАРИЗ - Најбољи тенисер света Новак Ђоковић критиковао је одлуку Вимблдона да не дозволи наступ руским и белоруским тенисерима због чега је АТП одлучио да нема бодовања у Лондону. Ђоковић који брани титулу остаће без 2.000… »
Новак пецнуо Надала и федерера? "увек можеш да се извадиш..." Ђоковић открио нове детаље: 30 играча је против тога!

Новак пецнуо Надала и федерера? "увек можеш да се извадиш..." Ђоковић открио нове детаље: 30 играча је против тога!

Мондо 24.05.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је нове детаље о случају Вимблдон и АТП, па је прозвао Савет играча у коме је и Рафаел Надал. Српски тенисер Новак Ђоковић открио је нове детаље о случају Вимблдон и АТП, па је прозвао Савет… »
Одузели сте ми 4.000 бодова, због политике! Новак напао Вимблдон, поменуо и АТП: Ово је некоректно према мени!

Одузели сте ми 4.000 бодова, због политике! Новак напао Вимблдон, поменуо и АТП: Ово је некоректно према мени!

Мондо 24.05.2022
Новак Ђоковић је изразио јасан став поводом одузимања бодова на предстојећем Вимблдону, а на коме ће учествовати. Новак Ђоковић је изразио јасан став поводом одузимања бодова на предстојећем Вимблдону, а на коме ће учествовати… »

Вести дана »