Повезане вести
Бабићев возач сам дошао у затвор: Осуђени за тежак удес у Дољевцу после три и по године коначно иза решетака
Блиц 24.05.2022
Дејан Станојевић (38), возач Коридрора Србије који је осуђен на четири и по године робије због тешке несреће на наплатној рампи у Дољевцу, јуче се сам јавио на издржавање затворске казне у Казнено - поправни дом у Пожаревцу… »
Возач Зорана Бабића се сам јавио на издржавање казне: Случај несреће на рампи
Нова 24.05.2022
Дејан Станојевић, возач Зорана Бабића који је био вршилац дужности директора Коридора Србије, сам се јавио на издржавање казне, сазнају "Новости". Подсетимо, Други Основни суд у Београду издао је наредбу полицији за довођење… »
Бабићев возач сам дошао у затвор: Месецима избегавао да се јави на издржавање казне од 4,5 године, сад се предомислио!
Курир 24.05.2022
Дејан Станојевић (38), некадашњи возач Зорана Бабића, који је пред нишким судом правоснажно осуђен на затворску казну од четири и по године затвора, због изазивања саобраћајне несреће у којој је погинула једна жена, јавио се на… »
Сазнајемо: Возач Зорана Бабића се сам јавио на издржавање казне
Телеграф 24.05.2022
Станојевић је, подсетимо, правоснажно осуђен због несреће у којој је 31. јануара 2019.године погинула Станика Глигоријевић (52) из Дебелице код Књажевца а пет особа је теже и лакше повређено. Дејан Станојевић, возач Зорана… »
Вести дана »

„Не желите да знате кроз шта пролазим“: Алармантни вапај Ђоковића из САД, ово нико није очекивао
Нова пре 7 минутајош 35 повезаних

Велики руски напад на Кијев: Најмање осам мртвих, више од 40 рањених
BBC News пре 32 минутајош 17 повезаних

Реакције, опомена и детаљ који све говори: Србија се играла у Риги, а ове 3 ствари нисте видели у ТВ пеносу
Мондо пре 27 минутајош 18 повезаних

Ким Џонг Ун и Путин присуствоваће војној паради у Пекингу 3. септембра
Политика пре 27 минутајош 13 повезаних