Povezane vesti
Slađa Alegro plakala u emisiji uživo! Voditeljka joj brisala suze i tešila je - "Svaki dan mi je sve teže!" (foto)
Mondo 24.05.2022
Slađa Alegro se rasplakala u emisiji, voditeljka je tešila. Slađa Alegro se rasplakala u emisiji, voditeljka je tešila. Slađa Alegro, koja je nedavno zbog zdravstvenog problema napravila malu pauzu i na ist upozorila svoje kolege, gostovala je u emisiji… »
Slađa Alegro lila suze uživo u emisiji! Pevačica se slomila zbog jednog pitanja, ovakvu je nikad nismo videli (foto)
Kurir 24.05.2022
Pevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka. Voditeljka je pitala pevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju. - Fali mi neko u životu, otac mi stvarno… »
Vesti dana »
Više lica privedeno kod Ušća tokom protesta, blokiran Bulevar Nikole Tesle
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih
Milivojević (DS) tvrdi da je policija zaplenila motore bajkera na večerašnjem protestu u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Prognoza za sredu, 18. februar: Promenljivo oblačno i toplije,ponegde slabije padavine
Beta pre 3 satajoš 1 povezana