Povezane vesti
Velika Britanija i nasilje: Britanski tajni agent nemilosrdno zlostavljao partnerke
Danas 24.05.2022
Špijun MI5 koristio je povlašćeni status da bi terorisao partnerku, a potom se preselio u inostranstvo, gde je nastavio obaveštajni rad dok se nalazio pod istragom, otkrio je BBC. Na video snimku čovek preti da će ubiti ženu i napada je mačetom. Ovaj… »
Velika Britanija i nasilje: Britanski tajni agent nemilosrdno zlostavljao partnerke
Južne vesti 24.05.2022
BBC Agent MI5 je terorisao devojku mačetom Špijun MI5 koristio je povlašćeni status da bi terorisao partnerku, a potom se preselio u inostranstvo, gde je nastavio obaveštajni rad dok se nalazio pod istragom, otkrio je BBC. Na video snimku čovek preti da… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih
Brnabić: Opozicija od evroparlamentaraca tražila sankcije za Srbiju i prekid evropskih fondova
RTS pre 5 minutajoš 21 povezana
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 8 satijoš 9 povezanih
Predstavnici opozicije na sastanku sa delegacijom EP, Lazović: Usloviti povlačenje sredstava iz Plana rasta
Euronews pre 3 satajoš 25 povezanih