Povezane vesti
Velika Britanija i nasilje: Britanski tajni agent nemilosrdno zlostavljao partnerke
Danas 24.05.2022
Špijun MI5 koristio je povlašćeni status da bi terorisao partnerku, a potom se preselio u inostranstvo, gde je nastavio obaveštajni rad dok se nalazio pod istragom, otkrio je BBC. Na video snimku čovek preti da će ubiti ženu i napada je mačetom. Ovaj… »
Velika Britanija i nasilje: Britanski tajni agent nemilosrdno zlostavljao partnerke
Južne vesti 24.05.2022
BBC Agent MI5 je terorisao devojku mačetom Špijun MI5 koristio je povlašćeni status da bi terorisao partnerku, a potom se preselio u inostranstvo, gde je nastavio obaveštajni rad dok se nalazio pod istragom, otkrio je BBC. Na video snimku čovek preti da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i građana stigla na Novo groblje: Rektor Đokić položio venac VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih
"Oborili smo još jedan avion!" Iranska agencija objavila fotografije, Amerika i Izrael udarili na nuklearku, sused Irana zatvorio granicu
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih
Vanredna odbrana od poplava u opštini Lučani: Izlivanje Bjelice zatvorilo put ka Pilatovićima
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 25 povezanih
Biće zahtevno, teren je sa veštačkom travom! Stanković pred duel u Surdulici: Da završimo sezonu onako kako svi očekujemo
Dnevnik pre 11 minutajoš 38 povezanih
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih