Повезане вести

Тренер Голден Стејт Вориорса о пуцњави у Тексасу: Доста ми је!

Тренер Голден Стејт Вориорса о пуцњави у Тексасу: Доста ми је!

Глас Америке 25.05.2022
ДАЛАС — Тренер Голден Стејт Вориорса, Стив Кер, обратио се јавности пре четврте утакмице финала Западне конференције, али није говорио о кошарци. "Нећемо дискутовати о Стефану Карију или Луки Дончићу. Данас не. Питања о кошарци… »
ВИДЕО Моћан говор тренера НБА тима о масакру: 50 сенатора у Вашингтону ће нас држати као таоце

ВИДЕО Моћан говор тренера НБА тима о масакру: 50 сенатора у Вашингтону ће нас држати као таоце

Радио 021 25.05.2022
Пред утакмицу измешу Голден Стејт Вориорса и Далас Маверикса, тренер Вориорса Стив Кер одлучио је да уопште не прича о кошарци. Он је конференцију за новинаре посветио масакру који се догодио у основној школи у граду Јувалде, у… »
Стив Кер бесан: Деца умиру, доста ми је да нудим саучешће породицама, кад ћемо да урадимо нешто!?

Стив Кер бесан: Деца умиру, доста ми је да нудим саучешће породицама, кад ћемо да урадимо нешто!?

Вечерње новости 25.05.2022
У ОСНОВНОЈ школи у Тексасу убијено је најмање 19 ученика и наставног особља, тренер Голден Стејт вориорса огласио се тим поводом. ФОТО: Принтскрин/Твитер/вариорс Кер се потресном поруком огласио на конференцији за медије. -… »
"Ово је бедно, таоци смо педесет сенатора", порука Стива Кера одзвања Америком

"Ово је бедно, таоци смо педесет сенатора", порука Стива Кера одзвања Америком

РТС 25.05.2022
Тренер Голден стејта запитао је суграђане када ће коначно да ураде нешто по питању куповања оружја без икакве провере оптужујући сенаторе у Вашингтону за убиства у Тексасу, Њујорку и Јужној Калифорнији. Тренер Голден стејт… »
Нећу да причам о кошарци док убијају децу! Стив Кер се гушио у сузама због страшног масакра

Нећу да причам о кошарци док убијају децу! Стив Кер се гушио у сузама због страшног масакра

Мондо 25.05.2022
Тренер Голден Стејта није могао да се подвикне. Тренер Голден Стејта није могао да се подвикне. У основној школи у Тексасу убијено је најмање 19 ученика и наставног особља, а у току дана поводом тога су се огласили многи… »

Вести дана »