Povezane vesti
Na mene se nisu lepili sponzori! Seka o imanju vrednom 500.000 evra u Staroj Pazovi - Nemam vilu, nego malo veću kuću!
Mondo 25.05.2022
Pevačica progovorila o navodima da je za porodičnu kuću sa bazenom dala pola miliona evra. Pevačica progovorila o navodima da je za porodičnu kuću sa bazenom dala pola miliona evra Pevačica Seka Aleksić progovorila je na temu o kojoj poslednjih dana… »
"Nemam vilu, već malo veću kuću": Šuška se da joj dom vredi pola miliona evra, a evo šta Seka kaže o cifri
Blic 24.05.2022
Pevačica Seka Aleksić progovorila je na temu svoje kuće, za koju se priča da vredi pravo bogatstvo. U javnosti se pojavljivala vrtoglava suma od pola miliona evra, a Seka je odlučila da stavi tačku na sve spekulacije. - Ja ne živim u vili, ja živim u… »
Vesti dana »

Rute: Sastanak Trampa i Putina pokazaće ozbiljnost Moskve u pogledu mira; nordijske i baltičke države potvrdile podršku Ukrajini
RTS pre 18 minutajoš 30 povezanih

Od ovog datuma definitivno kraj leta? Nova prognoza Ivana Ristića, vreli dani pred nama, pa onda nagli obrt
Mondo pre 2 minutajoš 28 povezanih

"Škole nas zovu i traže nastavnike": Ovi smerovi u Srbiji i dalje bez studenata, bar 10 fakulteta nepopunjeno
Telegraf pre 13 minutajoš 13 povezanih

Pet novinara Al Jazeere poginulo u izraelskom napadu u Gazi
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih