Povezane vesti

Komandant Azova je živ! Nakon predaje ga odveli u blindiranom vozilu, a sad je pozvao telefonom nju i rekao joj jedno!

Komandant Azova je živ! Nakon predaje ga odveli u blindiranom vozilu, a sad je pozvao telefonom nju i rekao joj jedno!

Mondo 25.05.2022
Oglasila se supruga glavnog komandanta Azova i otkrila sve detalje! Oglasila se supruga glavnog komandanta Azova i otkrila sve detalje! Glavni vojni komandant bataljona Azov, koji se do prošle nedelje borio u lučkom gradu Marijupolju, živ je i zdrav na… »
Komandant Azova iz ruskog zatvora razgovarao sa suprugom: "Pitao me je kako sam, a onda se prekinula veza"

Komandant Azova iz ruskog zatvora razgovarao sa suprugom: "Pitao me je kako sam, a onda se prekinula veza"

Blic 25.05.2022
Glavni vojni komandant bataljona Azov, koji se sve do prošle nedelje borio u ukrajinskom lučkom gradu Marijupolju, živ je i nalazi se na teritoriju pod kontrolom Rusije, rekla je njegova supruga u kratkom telefonskom razgovoru, piše "Tajms of Izrael"… »
Zapovednik Azova je živ: Iz zarobljeništva se javio supruzi, postavio joj je jedno pitanje

Zapovednik Azova je živ: Iz zarobljeništva se javio supruzi, postavio joj je jedno pitanje

Telegraf 25.05.2022
Ona kaže da se veza prekinula pre nego što je uspeo da joj kaže bilo šta o sebi. Glavni vojni zapovednik Azova koji se do prošle nedelje borio da zadrži ukrajinsku kontrolu nad južnim lučkim gradom Mariupoljom, živ je i nalazi se na teritoriji pod… »

Vesti dana »