Повезане вести

"Ивану сам спасила живот": Гоца Тржан о браку са Маринковићем: "Полиција га је одвела у 'Лазу' у гаћама и са лисицама"

"Ивану сам спасила живот": Гоца Тржан о браку са Маринковићем: "Полиција га је одвела у 'Лазу' у гаћама и са лисицама"

Блиц 25.05.2022
Певачица Гоца Тржан проговорила о свом браку са ријалити учесником Иваном Маринковићем са којим има ћерку Лену. Она је открила са каквим су се све проблемима сусрели, али и зашто је дошло до развода међу њима. Гоца је испричала… »
Болест мужа је пресудила, Гоца Тржан преживела пакао: Желео је освету а ја сам му спасила живот!

Болест мужа је пресудила, Гоца Тржан преживела пакао: Желео је освету а ја сам му спасила живот!

Свет & Скандал 25.05.2022
Брак Гоце и Ивана – Паклени дани за певачицу Певачица Гоца Тржан проговорила је о најгорим моментима у животу и открила да је бившем супругу Ивану Маринковићу спасила живот када је због упале мозга и неконтролисаног понашања… »
Гоца Тржан: Бившем мужу сам спасла живот, у лисицама су га одвели у „Лазу“

Гоца Тржан: Бившем мужу сам спасла живот, у лисицама су га одвели у „Лазу“

Нова 25.05.2022
Певачица открила детаље које нико није знао. Певачица Гоца Тржан гостовала је у емисији „Преживели“ и том приликом открила неке непознате ствари из свог приватног живота. Између осталог, испричала је и да је једном приликом… »
Полиција га с лисицама, у гаћама, одвела у "лазу": Гоца Тржан проговорила о бившем мужу - "Спасила сам му живот"

Полиција га с лисицама, у гаћама, одвела у "лазу": Гоца Тржан проговорила о бившем мужу - "Спасила сам му живот"

Мондо 25.05.2022
Певачица Гоца Тржан открила мало познате детаље из брака са Иваном Маринковићем. Певачица Гоца Тржан открила мало познате детаље из брака са Иваном Маринковићем Певачица Гоца Тржан, која је у срећном браку са Рашом Новаковићем… »

Вести дана »