Povezane vesti
Antigonu igraju dve glumice: Evo šta kažu Jana Milosavljević i Dunja Stojanović uoči premijere
Kurir 25.05.2022
Adaptacija Sofokleovog mita o Antigoni, reditelja Dijega de Bree, premijerno će biti izvedena 28. maja na velikoj sceni "Olivera i Rade Marković" BDP. Ovaj komad predstavlja tragičan sukob zasnovan na konfliktu između države i porodice, između… »
Reditelj iz Slovenije: Premijera predstave „Antigona“ 28. maja u BDP
Nova 25.05.2022
Antička drama “Antigona” prema grčkom piscu Sofoklu u novoj verziji gosta iz Slovenije reditelja Diega De Bree biće premijerno izvedena 28. maja na Velikoj sceni “Olivera i Rade Marković” Beogradskog dramskog pozorišta, najavljeno je u… »
Premijera „Antigone“ u režiji Diega de Bree, u Beogradskom dramskom pozorištu
Danas 24.05.2022
Još jednu uspešnu sezonu Beogradsko dramsko pozorište završiće premijerom „Antigone“, jedne od najizvođenijih antičkih tragedija na svetskim scenama, Sofoklovim delom napisanim pre nove ere, a njeni junaci oživeće pred našom publikom 28… »
Vesti dana »

Sedam meseci od pada nadstrešnice, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 6 minutajoš 28 povezanih

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 6 minutajoš 14 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
Danas pre 26 minutajoš 16 povezanih

Matijas Lesor pobesneo zbog toga što je PSŽ uzeo LŠ: "Ne znam ni što sam gledao ovo"
Telegraf pre 16 minutajoš 17 povezanih