Povezane vesti
"Bio je omiljen među prijateljima i profesorima, dobronameran, uvek veseo": Razredna Mateja Periša podelila emotivnu poruku i…
Blic 25.05.2022
Bio je omiljen, njegov topli osmeh grejao je sve nas... Matej je jedan od onih učenika kog se, kao razredna, rado i s ljubavlju sećam, kaže profesorka Diana Matković. Profesorka Matković je za Telegraf je ispričala kakav je kao učenik bio Matej… »
Razredna pokojnog mateja otvorila dušu: Moja voljena dica, desno, s bijelom kapom čuči moj Matej! Slika koju dosad niste…
Kurir 25.05.2022
SPLIT - Bio je omiljen, njegov topli osmeh grejao je sve nas... Matej je jedan od onih učenika kog se, kao razredna, rado i s ljubavlju sećam, kaže profesorka Diana Matković. Profesorka Matković je za Telegraf je ispričala kakav je kao učenik bio… »
Fotografija Periša koju dosad niste videli! Potresno obraćanje nakon tragične smrti: Desno s belom kapom, moj Matej...
Mondo 25.05.2022
Razredna Mateje Periša ispričala kakav je Matej bio đak i objavila njegovu fotografiju sa ekskurzije u Grčkoj. Razredna Mateje Periša ispričala kakav je Matej bio đak i objavila njegovu fotografiju sa ekskurzije u Grčkoj. Profesorka Diana… »
Vesti dana »
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 17 minutajoš 27 povezanih
Tuča u Skupštini Srbije: Kruna političke krize koja je eksalirala nakon nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
Nervozni Gvardiola sam sebe izgrebao, pa poslao zabrinjavajuću poruku!
Sportske.net pre 1 satjoš 7 povezanih