Povezane vesti

"Bio je omiljen među prijateljima i profesorima, dobronameran, uvek veseo": Razredna Mateja Periša podelila emotivnu poruku i…

"Bio je omiljen među prijateljima i profesorima, dobronameran, uvek veseo": Razredna Mateja Periša podelila emotivnu poruku i…

Blic 25.05.2022
Bio je omiljen, njegov topli osmeh grejao je sve nas... Matej je jedan od onih učenika kog se, kao razredna, rado i s ljubavlju sećam, kaže profesorka Diana Matković. Profesorka Matković je za Telegraf je ispričala kakav je kao učenik bio Matej… »
Razredna pokojnog mateja otvorila dušu: Moja voljena dica, desno, s bijelom kapom čuči moj Matej! Slika koju dosad niste…

Razredna pokojnog mateja otvorila dušu: Moja voljena dica, desno, s bijelom kapom čuči moj Matej! Slika koju dosad niste…

Kurir 25.05.2022
SPLIT - Bio je omiljen, njegov topli osmeh grejao je sve nas... Matej je jedan od onih učenika kog se, kao razredna, rado i s ljubavlju sećam, kaže profesorka Diana Matković. Profesorka Matković je za Telegraf je ispričala kakav je kao učenik bio… »
Fotografija Periša koju dosad niste videli! Potresno obraćanje nakon tragične smrti: Desno s belom kapom, moj Matej...

Fotografija Periša koju dosad niste videli! Potresno obraćanje nakon tragične smrti: Desno s belom kapom, moj Matej...

Mondo 25.05.2022
Razredna Mateje Periša ispričala kakav je Matej bio đak i objavila njegovu fotografiju sa ekskurzije u Grčkoj. Razredna Mateje Periša ispričala kakav je Matej bio đak i objavila njegovu fotografiju sa ekskurzije u Grčkoj. Profesorka Diana… »

Vesti dana »