Povezane vesti

Trener Golden Stejta u besu prozvao senatore zbog masakra u Teksasu: Drže nas kao taoce

Trener Golden Stejta u besu prozvao senatore zbog masakra u Teksasu: Drže nas kao taoce

Politika 25.05.2022
„Pitam te, Miče Mekonelu, tebe i senatore koji odbijaju da urade išta protiv ovog nasilja, ubistva u školi, pucnjave u supermarketu. Pitam vas sve da li ćete svoju potrebu da imate moć staviti ispred života naše dece, starijih i vernika“, kazao… »
Ker u suzama posle tragedije u Teksasu: Senatorima vlast bitnija od života dece

Ker u suzama posle tragedije u Teksasu: Senatorima vlast bitnija od života dece

N1 Info 25.05.2022
Ekipa Golden stejta izgubila je od Dalasa četvrti meč finala Zapada NBA lige, ali njihovog trenera Stiva Kera to uopšte nije brinulo, već je konferenciju za štampu uoči utakmice posvetio deci ubijenoj u pucnjavi u osnovnoj školi u Teksasu. Stiv Ker… »
Ker o ubijenoj deci: Dosta mi je, kada ćemo uraditi nešto?

Ker o ubijenoj deci: Dosta mi je, kada ćemo uraditi nešto?

Sport klub 25.05.2022
Ekipa Stiva Kera nije pobedila u utorak. Izgubili su od Dalasa četvrti meč finala Zapada, ali trenera Golden Stejta to uopšte nije brinulo. Logično birnulo ga je to što je osamnaestoro dece ubijeno u Teksasu i to u školi. Stiv Ker je rekao da ne… »
Stiv Ker u suzama na konferenciji za medije: "Umoran sam od minuta ćutanja"

Stiv Ker u suzama na konferenciji za medije: "Umoran sam od minuta ćutanja"

Sportske.net 25.05.2022
Trener košarkaša Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker svoju konferenciju za medije posle poraza od Dalas Maveriksa posvetio je ubistvima koja su pogodila SAD prethodnih dana. Poslednje od njih dogodilo se u Teksasu prošle večeri kada su 19 đaka i dva… »

Vesti dana »