Повезане вести

Зеленски: Директни преговори са Путином једини пут

Зеленски: Директни преговори са Путином једини пут

Глас Америке 25.05.2022
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је у среду да је спреман за преговоре са Русијом, али само ако буде директно разговарао са руским председником Владимиром Путином. Обраћајући се учесницима Светског економског… »
Зеленски поручио у Давосу: Са Путином сам вољан да причам само директно, не преко посредника!

Зеленски поручио у Давосу: Са Путином сам вољан да причам само директно, не преко посредника!

Курир 25.05.2022
Украјински председник Володимир Зеленски поручио је данас да је вољан да с руским шефом државе Владимиром Путином разговара искључиво директно, а не преко посредника. Зеленски је, обраћајући се видео везом учесницима Светског… »
Зеленски учесницима Давоса: Украјини је потребна подршка уједињене Европе

Зеленски учесницима Давоса: Украјини је потребна подршка уједињене Европе

Н1 Инфо 25.05.2022
Украјински председник Володимир Зеленски осудио је недостатак "јединства" међу западним земљама пред ратом у Украјини, више од три месеца након почетка руске инвазије. „Моје питање гласи: да ли у пракси постоји јединство (на… »
Зеленски учесницима економског форума у Давосу: Потребна нам је подршка уједињене Европе

Зеленски учесницима економског форума у Давосу: Потребна нам је подршка уједињене Европе

Данас 25.05.2022
Украјински председник Володимир Зеленски осудио је данас недостатак „јединства“ међу западним земљама пред ратом у Украјини, више од три месеца након почетка руске инвазије. „Моје питање гласи: да ли у пракси постоји јединство… »
Зеленски: Спреман сам само директно да причам са Путином!

Зеленски: Спреман сам само директно да причам са Путином!

Ало 25.05.2022
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је спреман да разговара директно са руским председником Владимиром Путином, а не уз помоћ посредника. Он је додао да "уколико руски председник разуме реалност, постоји… »

Вести дана »