Povezane vesti
Zelenski: Direktni pregovori sa Putinom jedini put
Glas Amerike 25.05.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je u sredu da je spreman za pregovore sa Rusijom, ali samo ako bude direktno razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Obraćajući se učesnicima Svetskog ekonomskog foruma u Davosu putem video… »
Zelenski poručio u Davosu: Sa Putinom sam voljan da pričam samo direktno, ne preko posrednika!
Kurir 25.05.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poručio je danas da je voljan da s ruskim šefom države Vladimirom Putinom razgovara isključivo direktno, a ne preko posrednika. Zelenski je, obraćajući se video vezom učesnicima Svetskog ekonomskog foruma u… »
Zelenski učesnicima Davosa: Ukrajini je potrebna podrška ujedinjene Evrope
N1 Info 25.05.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski osudio je nedostatak "jedinstva" među zapadnim zemljama pred ratom u Ukrajini, više od tri meseca nakon početka ruske invazije. „Moje pitanje glasi: da li u praksi postoji jedinstvo (na Zapadu)? Ja ga ne… »
Zelenski učesnicima ekonomskog foruma u Davosu: Potrebna nam je podrška ujedinjene Evrope
Danas 25.05.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski osudio je danas nedostatak „jedinstva“ među zapadnim zemljama pred ratom u Ukrajini, više od tri meseca nakon početka ruske invazije. „Moje pitanje glasi: da li u praksi postoji jedinstvo (na Zapadu)? Ja… »
Zelenski: Spreman sam samo direktno da pričam sa Putinom!
Alo 25.05.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da razgovara direktno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a ne uz pomoć posrednika. On je dodao da "ukoliko ruski predsednik razume realnost, postoji mogućnost da se dođe do… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 40 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 58 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih