Povezane vesti
Jovana Jeremić zaplakala: Marić nije hteo da me upozna s Vučićem, ali Bog jeste
Nova 25.05.2022
Jovana Jeremić krenula je da plače u emisiji "Balkan info" zbog toga što je urednik televizije Hepi, na kojoj je prethodno radila, nije vodio na ručak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Do Vučića sam došla isključivo sama, meni niko… »
Jovana zaplakala u emisiji: Otkriva zbog čega je ljuta na bivšeg urednika Milomira Marića
Kurir 25.05.2022
Voditeljka jutarnjeg programa "Pinka", Jovana Jeremić, sada je već poznata po tome da apsolutno sve "nepravde" koje su joj se desile, kad-tad iznese u javnost i da nema povlašćenih- čak ni kada su u pitanju njeni dugogodišnji saradnici. Ona je sada… »
"Marić me nije pozvao na ručak sa Vučićem": Jovana Jeremić plakala u emisiji: "Vodio je koleginice koje cipele ne mogu da…
Blic 25.05.2022
Voditeljka jutarnjeg programa "Pinka", Jovana Jeremić, sada je već poznata po tome da apsolutno sve "nepravde" koje su joj se desile, kad-tad iznese u javnost i da nema povlašćenih- čak ni kada su u pitanju njeni dugogodišnji saradnici. Ona je sada… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana