Повезане вести
Јована Јеремић заплакала: Марић није хтео да ме упозна с Вучићем, али Бог јесте
Нова 25.05.2022
Јована Јеремић кренула је да плаче у емисији "Балкан инфо" због тога што је уредник телевизије Хепи, на којој је претходно радила, није водио на ручак са председником Србије Александром Вучићем. „До Вучића сам дошла искључиво… »
Јована заплакала у емисији: Открива због чега је љута на бившег уредника Миломира Марића
Курир 25.05.2022
Водитељка јутарњег програма "Пинка", Јована Јеремић, сада је већ позната по томе да апсолутно све "неправде" које су јој се десиле, кад-тад изнесе у јавност и да нема повлашћених- чак ни када су у питању њени дугогодишњи… »
"Марић ме није позвао на ручак са Вучићем": Јована Јеремић плакала у емисији: "Водио је колегинице које ципеле не могу да ми…
Блиц 25.05.2022
Водитељка јутарњег програма "Пинка", Јована Јеремић, сада је већ позната по томе да апсолутно све "неправде" које су јој се десиле, кад-тад изнесе у јавност и да нема повлашћених- чак ни када су у питању њени дугогодишњи… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и још 12 особа за пад надстрешнице у Новом Саду
Ист медиа пре 3 сатајош 47 повезаних

Студент у Новом Саду ступио у штрајк глађу због притвора
Сербиан Невс Медиа пре 45 минутајош 15 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Радио сто плус пре 1 сатјош 27 повезаних

Број убијених цивила у Гази повећан на 68, на десетине повређено у нападу Израела
РТВ пре 1 сатјош 36 повезаних