Povezane vesti

UAE šalju naftu Evropi tankerom "Duša Moskve"

RTV 25.05.2022
NjUJORK - Ujedinjeni Arapski Emirati su krenuli sa isporukama nafte u Evropu, pošto evropski kupci odbijaju uvoz iz Rusije zbog napada te zemlje na Ukrajinu, javlja "Blumberg". Tanker "Duša Moskve" (Moscow Spirit) - koji je unajmila kompanija Total… »

UAE počeli da izvoze naftu u Evropu! Krenula dva tankera - Jedan prema Holandiji, drugi ka Egiptu

Blic 25.05.2022
Ujedinjeni Arapski Emirati su krenuli sa isporukama nafte u Evropu, pošto evropski kupci odbijaju uvoz iz Rusije zbog napada te zemlje na Ukrajinu, javlja "Blumberg". Tanker "Duša Moskve" (Moscow Spirit) - koji je unajmila kompanija TotalEnerži --… »

Emirati šalju naftu Evropi tankerom „Duša Moskve"

Politika 25.05.2022
NjUJORK - Ujedinjeni Arapski Emirati su krenuli sa isporukama nafte u Evropu, pošto evropski kupci odbijaju uvoz iz Rusije zbog napada te zemlje na Ukrajinu. Tanker „Duša Moskve”, koji je unajmila kompanija TotalEnerži -- plovi prema holandskoj… »

Hit! UAE šalju naftu Evropi tankerom "Duša Moskve"

Pravda 25.05.2022
Ujedinjeni Arapski Emirati su krenuli sa isporukama nafte u Evropu, pošto evropski kupci odbijaju uvoz iz Rusije zbog napada te zemlje na Ukrajinu, javlja "Blumberg". Tanker "Duša Moskve" (Moscow Spirit) - koji je unajmila kompanija Total Enerdži --… »

Emirati počeli sa izvozom nafte u Evropu

B92 25.05.2022
Ujedinjeni Arapski Emirati počeli su sa izvozom nafte u Evropu nakon što su 2020. usled pandemije obustavile snabdevanje ovog tržišta. Tanker za naftu "Moscow Spirit" — koji je unajmio brodski ogranak TotalEnergies SA – plovi prema Roterdamu u… »

UAE šalju naftu Evropi tankerom "Duša Moskve"

Dnevnik 25.05.2022
NjUJORK: Ujedinjeni Arapski Emirati su krenuli sa isporukama nafte u Evropu, pošto evropski kupci odbijaju uvoz iz Rusije zbog napada te zemlje na Ukrajinu, javlja "Blumberg". Tanker "Duša Moskve" (Moscow Spirit) - koji je unajmila kompanija… »

Vesti dana »