Povezane vesti
Prvi čovek kavačkog klana pred sudom o svom najvećem rivalu: Kašćelan: Ne znam zašto je Vukotić hteo da me ubije
Blic 25.05.2022
Vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan rekao je pred sudom da sa Jovanom Vukotićem nije imao neriješenih sporova i da zbog toga ne može ni da zamisli zbog čega je "taj Kotoranin pripremao njegovo ubistvo". To je rekao na saslušanju u Specijalnom državnom… »
Kašćelan na sudu: Ne mogu ni da zamislim da je Vukotić hteo da me ubije, nemamo nerazrešenih sporova! Pomenuo i Belivuka
Kurir 25.05.2022
Navodni vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), u svojstvu svedoka-oštećenog, u postupku protiv Vukotića, Jovana Mrvaljevića i Vladana Mijuškovića saopštio je da sa Jovanom Vukotićem nije imao… »
Vesti dana »

Deset meseci od pada nadstrešnice: Protesti u Beogradu i Novom Sadu - minut ćutanja i bele ruže
BBC News pre 32 minutajoš 31 povezana

Stanković: Odvojiti obrazovni sistem od politike, neći biti isplate zarada ako bude opstrukcije ispitnog roka
Morava info pre 3 satajoš 30 povezanih

Može li uredba o ograničenju marži da urazumi trgovce i smanji njihove apetite?
Euronews pre 12 minutajoš 60 povezanih

"Puklo: Je!" Ovo su reči koje su izazvale potres u Americi i Evropi: Putin i Si su sklopili dogovor od kog su svi strahovali, a najgore tek sledi
Blic pre 1 satjoš 56 povezanih

Srbija - Češka: Nije dobro, jedan od najboljih košarkaša otišao u svlačionicu
Kurir pre 11 minutajoš 79 povezanih