Povezane vesti
Vučić: Srbija će od SAD uzeti veliki zajam za energetske projekte
N1 Info 25.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija uzeti zajam od Sjedinjenih Američkih Država za "razne" energetske projekte. „Razgovrao sam sa američkom šeficom Eksport-Import banke gospođom Luis o velikom zajmu u budućnosti koji treba… »
Vučić iz Davosa: Uzećemo zajam od SAD za energetske projekte
Blic 25.05.2022
Predsednik Aleksandar Vučić je rekao danas da će Srbija uzeti zajam od Sjedinjenih Američkih Država za "razne" energetske projekte. - Razgovarao sam sa američkom šeficom Eksport-Import banke gospođom Luis o velikom zajmu u budućnosti koju treba… »
Vučić: Od Amerike ćemo uzeti veliki zajam za energetske projekte
Nova 25.05.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija uzeti zajam od Sjedinjenih Američkih Država za "razne" energetske projekte. „Razgovrao sam sa američkom šeficom Eksport-Import banke gospođom Luis o velikom zajmu u budućnosti… »
Vesti dana »

Još trojica aktivista u Novom Sadu prebačena u kućni pritvor
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 46 povezanih

Suđenje aktivistima SNS: Šta su rekli okrivljeni "junaci", a šta studenti
Radio 021 pre 17 minutajoš 42 povezane

"Ukrajina je kontaktirala Rusiju": Zelenski otkrio da čeka potez Moskve kako bi dobio memorandum: Rekli su "biće, biće", ali ga nikada nismo dobili
Blic pre 2 minutajoš 21 povezana

NALED: 10 reformskih prioriteta za novu Vladu, od e-bolovanja do bržeg upisa u katastar
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih

Prvo oglašavanje oca srpkinje (19) koja je poginula u Budvi! Pala sa 50 metara u more, nije joj bilo spasa! (video)
Alo pre 27 minutajoš 45 povezanih