Povezane vesti
Pronađena Jovana (18), majka kaže da se jutros javila: "Plakala je i ponavljala - dobro sam, ne znam gde"
Telegraf 25.05.2022
Iz policije rečeno da tinejdžerka nije oteta. Nestala tinejdžerka Jovana J. (18) iz Vršca pronađena je danas u Kuli, saznaje Telegraf.rs. Informacija nam je potvrđena iz policije i iz porodice nestale tinejdžerke. Kako nam je rečeno iz PU Pančevo… »
Pronađena tinejdžerka (18) iz Vršca Nije je bilo tri dana, jutros se javila mami: Dobro sam, ne znam gde sam
Kurir 25.05.2022
Nestala tinejdžerka (18) iz Vršca pronađena je danas u Kuli. Informacija je potvrđena iz policije i iz porodice nestale tinejdžerke. Kako nam je rečeno iz PU Pančevo, devojčica je pronađena u Kuli kod momka, nije bila oteta. Majka devojčice prethodno nam… »
Pronađena tinejdžerka iz Vršca: Javila se porodici
Nova 25.05.2022
Nestala tinejdžerka Jovana J. (18) iz Vršca pronađena je danas u Kuli. Informacija nam je potvrđena iz policije i iz porodice nestale tinejdžerke. Kako nam je rečeno iz PU Pančevo, devojčica je pronađena u Kuli kod momka, nije bila oteta. Majka devojčice… »
Vesti dana »
Sve luđe i luđe: Iranski sukob poprima neočekivane razmere - da li će se svet urazumiti?!
Pravda pre 18 minutajoš 36 povezanih
Otac slomljen od emocija grlio sina koji je stigao iz Dubaija: Ovo su prizori koji su rasplakali i najjače.
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih
Jokić odigrao jedan od najlošijih mečeva, ali je prelomio duel u dva poteza (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Promenljivo oblačno i toplo za ovo doba godine, do 17 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 19 povezanih