Povezane vesti
Miler se prisetio Dražena: Mrzeo sam ga, izluđivao me je
Nova 25.05.2022
Bivši košarkaš i jedan od najboljih trojkaša u istoriji Redži Miler nije voleo da igra protiv Dražena Petrovića. Legendarni američki košarkaš Redži Miler je u emisiji „Den Petrik šou“ rekao da je najviše mrzeo da igra protiv čuvenog… »
Nije izabrao Džordana: Redžiju najteže bilo protiv Dražena
Sport klub 25.05.2022
Legendarni bek Indijana Pejsersa Redži Miler na svom igračkom vrhuncu devedesetih godina bio je poznat po „treš toku“ – provociranju rivala tokom kritičnih trenutaka utakmica. Gostujući u televizijskoj emisiji „Den Patrik šou“ sjajni… »
Redži Miler: Najteže mi je bilo da čuvam Dražena Petrovića
N1 Info 25.05.2022
Legendarni bek Indijana Pejsersa Redži Miler na svom igračkom vrhuncu devedesetih godina bio je poznat po „treš toku“ – provociranju rivala tokom kritičnih trenutaka utakmica. Gostujući u televizijskoj emisiji „Den Patrik šou“ sjajni… »
Vesti dana »

UŽIVO Sukob policije i studenata ispred RTS-a, kordon se probio i ušao u zgradu: Studenti će javni servis blokirati 22 sata
Nova pre 1 minutjoš 9 povezanih

(BLOG) Studenti idu peške za Beograd: Dočekuju ih vatrometi, ruže i suze radosnice, blokiran ulaz u zgradu RTS-a
N1 Info pre 36 minutajoš 57 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Insajder pre 9 satijoš 19 povezanih

Sudar brodova u Severnom moru – spasena posada, zapaljeni tanker prevozio kerozin za američku vojsku
RTS pre 6 satijoš 27 povezanih