Povezane vesti

Profiteri prave veštačke nestašice ulja, brašna i šećera! Zarađuju na muci naroda i prave haos na tržištu!

Kurir 25.05.2022
Očigledno je bilo špekulativnih radnji na različitim nivoima, mi ćemo to sprečiti, poručio je ministar poljoprivrede i najavio da će iz robnih rezervi danas odobriti 260 tona šećera da bi se stabilizovala ponuda. Hrane u Srbiji ima dovoljno, a… »

Nalaženje šećera kao igra na sreću – ministar uverava da ga ima i zna „krivca“

N1 Info 25.05.2022
Vlada Srbije trebalo bi na sutrašnjoj sednici da donese odluku o maloprodajnoj ceni šećera, a očekuje se da kilogram maksimalno košta 89 dinara, bez obzira na veličinu pakovanja, potvrđeno za N1 u Vladi Srbije. Stručnjaci kažu jasno je da je u… »

Ministar Nedimović najavio distribuciju 260 tona šećera, sutra izmena uredbe o namirnicama

RTV 25.05.2022
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano 260 tona šećera i da će država time, kako kaže, zaustaviti kalkulante koji su pokušali da podignu njegovu cenu. "Vlada Srbije… »

Očekuje se da će Vlada Srbije ograničiti cenu kilograma šećera na 89 dinara

Biznis.rs 25.05.2022
ministar nedimović pominje "kalkulantsko poskupljenje" osnovne namirnice. Vlada Srbije trebalo bi na sutrašnjoj sednici da donese odluku o maloprodajnoj ceni šećera, a očekuje se da kilogram maksimalno košta 89 dinara, saznaje Beta u Vladi Srbije… »

Ministar Nedimović najavio distribuciju 260 tona šećera

Glas Zapadne Srbije 25.05.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano 260 tona šećera i da će država time, kako kaže, zaustaviti kalkulante koji su pokušali da podignu njegovu cenu. "Vlada Srbije će svojim… »

Ministar najavio distribuciju 260 tona šećera: "Država će zaustaviti kalkulante"

B92 25.05.2022
Novi Sad -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano 260 tona šećera. Država će time, kako kaže, zaustaviti kalkulante koji su pokušali da podignu njegovu cenu. "Vlada Srbije će… »

Kreće distribucija šećera Nedimović: "Država će zaustaviti kalkulante"

Alo 25.05.2022
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano 260 tona šećera, istakavši kako je očigledno bilo špekulativnih radnji. Država će time, kako kaže, zaustaviti kalkulante koji su… »

Kupovali po 200 kilograma šećera u prodavnici, pa izazvali lažnu krizu: Danas u prodaji 260 tona

Telegraf 25.05.2022
Kao što je Telegraf Biznis najavio, sledi pojačana kontrola tržišnih inspektora zbog svih nepravilnosti koje su se pojavile proteklih dana. Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je u Novom Sadu sa da će u Srbiji danas biti distribuirano… »

Vesti dana »