Povezane vesti

Džoni, srbine! Slavni glumac sve oduševio izborom kravate: Nosio ovaj detalj iz naše zemlje tokom svoje odbrane u sudnici…

Džoni, srbine! Slavni glumac sve oduševio izborom kravate: Nosio ovaj detalj iz naše zemlje tokom svoje odbrane u sudnici…

Kurir 25.05.2022
Džoni Dep je opet oduševio srpsku javnost, a Miloš Biković je podelio fotografiju na svom Instagram storiju i objasnio neverovatan gest slavnog holivudskog glumca. - Skroman i pun poštovanja prema svakome - napisao je naš glumac. Naime, Džoni Dep… »
Džoni Dep s detaljem iz Srbije na suđenju decenije! Kravata sve oborila s nogu, a Miloš Biković se odmah oglasio (foto)

Džoni Dep s detaljem iz Srbije na suđenju decenije! Kravata sve oborila s nogu, a Miloš Biković se odmah oglasio (foto)

Mondo 25.05.2022
Džoni Dep pojavio se, na kako su ga mnogi nazvali, suđenju decenije s detaljem iz Srbije i sve "oborio s nogu", a ovim povodom se oglasio i jedan od naših najpopularnijih glumaca Miloš Biković. Džoni Dep pojavio se, na kako su ga mnogi nazvali… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Kejt Mojs brani bivšeg dečka - „nikada me nije gurnuo ili udario"

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Kejt Mojs brani bivšeg dečka - „nikada me nije gurnuo ili udario"

Radio 021 25.05.2022
Britanska manekenka je svedočila preko video linka, rekavši da Dep nikada nijebio nasilan prema njoj. Getty Images Kejt Mojs je svedočila preko video linka Britanska manekenka Kejt Mos rekla je pred sudom u Americi da je njen bivši dečko, glumac… »
Hapšenje i demoliranje hotela: Ovo je žena koja može da spasi život Džoniju Depu! Godinama patila za njim, a veza im je…

Hapšenje i demoliranje hotela: Ovo je žena koja može da spasi život Džoniju Depu! Godinama patila za njim, a veza im je…

Kurir 25.05.2022
Bivša devojka Džonija Depa, slavna manekenka Kejt Mos, sprema se da svedoči na suđenju za klevetu "teškom" 50 miliona dolara protiv njegove bivše supruge Amber Herd. Poznata manekenka, koja retko progovara o svom privatnom životu i ranije je rekla… »
Dep sve više dobija podršku slavnih! Zarobljen je u lažima Amber Herd, prave otrovnice: Džoni je izuzetno dobar čovek!

Dep sve više dobija podršku slavnih! Zarobljen je u lažima Amber Herd, prave otrovnice: Džoni je izuzetno dobar čovek!

Kurir 25.05.2022
Džoni Dep je trenutno u jeku suđenja za klevetu protiv svoje bivše supruge Amber Herd, a kada su čuli šta je ona sve izgovorila tokom procesa, poznate ličnosti su mu odmah uputile podršku, a neke su ponovile ono što već dugo govore. Vanesa Paradi… »
Obožavatelji Džonija Depa vređaju psihijatra koji je svedočio u korist Amber

Obožavatelji Džonija Depa vređaju psihijatra koji je svedočio u korist Amber

Nova 25.05.2022
Psihijatar Dejvid Špigel juče je svedočio na suđenju i izneo svoje mišljenje o glumcu i njegovom ponašanju. Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u… »

Vesti dana »