Povezane vesti

Džonson prihvatio odgovornost za žurke tokom karantina

Politika 25.05.2022
LONDON – Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je danas na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog koronavirusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata „punu odgovornost za sve što se… »

Džonson: "Preuzimam odgovornost. Zgrožen sam"

B92 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. "Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrozen sam nekim ponašanjem", rekao je Džonson u parlamentu… »

Džonson je prvi britanski premijer koji je zvanično prekršio zakon: Prihvatam punu odgovornost, ali je vreme da nastavmo…

Kurir 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je danas na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog korona virusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Džonson je… »

Britanski premijer prihvatio odgovornost za zabave tokom karantina

Slobodna Evropa 25.05.2022
Britanski premijer Boris Johnson odgovorio je 25. maja na izvještaj istrage o zabavama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog korona virusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Johnson… »

Džonson"zgrožen" ponašanjem ljudi iz kabineta, a sam bio na žurkama tokom lokdauna: Preuzeo "punu odgovornost" zbog…

Blic 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. - Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrožen sam nekim ponašanjem - rekao je Džonson u… »

Džonson preuzeo potpunu odgovornost za kršenje lokdauna

Vesti online 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. – Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrožen sam nekim ponašanjem – rekao je Džonson u… »

Džonson: Preuzimam potpunu odgovornost za kršenje lokdauna

Nova 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. „Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrozen sam nekim ponašanjem“, rekao je Džonson u… »

Džonson prihvatio odgovornost za žurke tokom karantina

Danas 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je danas na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog korona virusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata „punu odgovornost za sve što se desilo“. Džonson… »

Stigao novi izveštaj koji preti da ozbiljno ugrozi Džonsona

Nova 25.05.2022
U Velikoj Britaniji danas je objavljen izveštaj o zabavama u Dauning stritu tokom zabrane okupljanja u kojem se navodi da odgovornost za kulturu ponašanja koja je dovela do kršenja pravila u kabinetu premijera Borisa Džonsona moraju da snose oni na… »

Džonson preuzeo odgovornost za žurke, ali odbija da podnese ostavku

N1 Info 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog koronavirusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Džonson je ipak… »

Objavljen izveštaj o žurkama u rezidenciji Džonsona za vreme lokdauna: Na fotografijama premijer drži piće

Telegraf 25.05.2022
Izveštaj sadrži devet fortografija na kojima su Boris Džonson, Riši Sunak i sekretar kabineta Simon Kejs. Dugoočekivani izveštaj državne službenice Sju Grej o žurkama u Dauning stritu za vreme lokdauna u Velikoj Britanij najzad je objavljen… »

Vesti dana »