Повезане вести

Џонсон је први британски премијер који је званично прекршио закон: Прихватам пуну одговорност, али је време да наставмо даље!…

Џонсон је први британски премијер који је званично прекршио закон: Прихватам пуну одговорност, али је време да наставмо даље!…

Курир 25.05.2022
Британски премијер Борис Џонсон одговорио је данас на извештај истраге о журкама у службеним просторијама током забране кретања због корона вируса, на којима је присуствовао, и рекао да прихвата "пуну одговорност за све што се… »
Џонсон"згрожен" понашањем људи из кабинета, а сам био на журкама током локдауна: Преузео "пуну одговорност" због кршења…

Џонсон"згрожен" понашањем људи из кабинета, а сам био на журкама током локдауна: Преузео "пуну одговорност" због кршења…

Блиц 25.05.2022
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је данас да преузима одговорност за кршење епидемиолошких правила у свом кабинету. - Преузимам пуну одговорност за све што се десило на моје очи. Згрожен сам неким понашањем - рекао је… »
Британски премијер прихватио одговорност за забаве током карантина

Британски премијер прихватио одговорност за забаве током карантина

Слободна Европа 25.05.2022
Британски премијер Борис Јохнсон одговорио је 25. маја на извјештај истраге о забавама у службеним просторијама током забране кретања због корона вируса, на којима је присуствовао, и рекао да прихвата "пуну одговорност за све… »
Џонсон: Преузимам потпуну одговорност за кршење локдауна

Џонсон: Преузимам потпуну одговорност за кршење локдауна

Нова 25.05.2022
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је данас да преузима одговорност за кршење епидемиолошких правила у свом кабинету. „Преузимам пуну одговорност за све што се десило на моје очи. Згрозен сам неким понашањем“, рекао је… »
Џонсон преузео одговорност за журке, али одбија да поднесе оставку

Џонсон преузео одговорност за журке, али одбија да поднесе оставку

Н1 Инфо 25.05.2022
Британски премијер Борис Џонсон одговорио је на извештај истраге о журкама у службеним просторијама током забране кретања због коронавируса, на којима је присуствовао, и рекао да прихвата "пуну одговорност за све што се… »
Стигао нови извештај који прети да озбиљно угрози Џонсона

Стигао нови извештај који прети да озбиљно угрози Џонсона

Нова 25.05.2022
У Великој Британији данас је објављен извештај о забавама у Даунинг стриту током забране окупљања у којем се наводи да одговорност за културу понашања која је довела до кршења правила у кабинету премијера Бориса Џонсона… »
Објављен извештај о журкама у резиденцији Џонсона за време локдауна: На фотографијама премијер држи пиће

Објављен извештај о журкама у резиденцији Џонсона за време локдауна: На фотографијама премијер држи пиће

Телеграф 25.05.2022
Извештај садржи девет фортографија на којима су Борис Џонсон, Риши Сунак и секретар кабинета Симон Кејс. Дугоочекивани извештај државне службенице Сју Греј о журкама у Даунинг стриту за време локдауна у Великој Британиј најзад… »

Вести дана »