Povezane vesti
Džonson je prvi britanski premijer koji je zvanično prekršio zakon: Prihvatam punu odgovornost, ali je vreme da nastavmo…
Kurir 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je danas na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog korona virusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Džonson je… »
Britanski premijer prihvatio odgovornost za zabave tokom karantina
Slobodna Evropa 25.05.2022
Britanski premijer Boris Johnson odgovorio je 25. maja na izvještaj istrage o zabavama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog korona virusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Johnson… »
Džonson"zgrožen" ponašanjem ljudi iz kabineta, a sam bio na žurkama tokom lokdauna: Preuzeo "punu odgovornost" zbog…
Blic 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. - Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrožen sam nekim ponašanjem - rekao je Džonson u… »
Džonson: Preuzimam potpunu odgovornost za kršenje lokdauna
Nova 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da preuzima odgovornost za kršenje epidemioloških pravila u svom kabinetu. „Preuzimam punu odgovornost za sve što se desilo na moje oči. Zgrozen sam nekim ponašanjem“, rekao je Džonson u… »
Stigao novi izveštaj koji preti da ozbiljno ugrozi Džonsona
Nova 25.05.2022
U Velikoj Britaniji danas je objavljen izveštaj o zabavama u Dauning stritu tokom zabrane okupljanja u kojem se navodi da odgovornost za kulturu ponašanja koja je dovela do kršenja pravila u kabinetu premijera Borisa Džonsona moraju da snose oni na… »
Džonson preuzeo odgovornost za žurke, ali odbija da podnese ostavku
N1 Info 25.05.2022
Britanski premijer Boris Džonson odgovorio je na izveštaj istrage o žurkama u službenim prostorijama tokom zabrane kretanja zbog koronavirusa, na kojima je prisustvovao, i rekao da prihvata "punu odgovornost za sve što se desilo". Džonson je ipak… »
Objavljen izveštaj o žurkama u rezidenciji Džonsona za vreme lokdauna: Na fotografijama premijer drži piće
Telegraf 25.05.2022
Izveštaj sadrži devet fortografija na kojima su Boris Džonson, Riši Sunak i sekretar kabineta Simon Kejs. Dugoočekivani izveštaj državne službenice Sju Grej o žurkama u Dauning stritu za vreme lokdauna u Velikoj Britanij najzad je objavljen… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počeo drugi dan blokade Mosta slobode u Novom Sadu, u 15 časova plenum s građanima: I radnici „Apoteka Beograd“ na ulicama, blokada 4 mosta u Nišu
Nova pre 22 minutajoš 29 povezanih
Studenti na protestu u Novom Sadu: Most slobode blokiran na 24 sata
Euronews pre 22 minutajoš 28 povezanih
Luka Dončić će biti besan zbog ovoga: Slovenački košarkaš je ovim trejdom uskraćen za sumanutu svotu novca! (foto)
Hot sport pre 1 satjoš 48 povezanih
Siniša Mali: Jasno se vidi razlika između onih koji žele da blokiraju Srbiju i nas koji se trudimo da radimo
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih