Povezane vesti
Kejt Mos svedočila u korist Džonija Depa: Nije me gurnuo, niti šutnuo niz stepenice
RTS 25.05.2022
Kejt Mos, model i bivša devojka Džonija Depa, svedočila je na suđenju u kojem glumac tuži bivšu suprugu Amber Heard za klevetu. Negirala je da ju je Dep gurnuo niz stepenice i time osporila još jednu izjavu koju je Heard iznela pred sudom pre… »
Džoni Dep na suđenju nosio detalj iz Hrama Svetog Save FOTO
Nova 25.05.2022
Suđenje holivudskog para već tri nedelje privlači pažnju javnosti. Pored Amber Herd i Džonija Depa, na različitim ročištima pojavili su se brojni svedoci koji su pomagali da se utvrde detalji ovog slučaja. Na poslednjem održanom ročištu… »
Džoni Dep na suđenju sa srpskom kravatom: Glumac iznosi odbranu sa poklonom koji je dobio u našoj zemlji (foto)
Večernje novosti 25.05.2022
DŽONI Dep i njegova supruga Amber Herd nekoliko nedelja su na sudu gde vode parnicu jedno protiv drugog. Foto: Tanjug AP Ono što je mnogima promaklo je da je glumac danas u sudnici nosio kravatu koju je dobio na poklon za vreme svog boravka u Srbiji… »
"DŽoni Dep me nikada nije udario": Slavna manekenka stala u odbranu glumca na sudu
Večernje novosti 25.05.2022
DŽONI Dep i njegova bivša supruga Amber Herd već nedeljama vode sudsku parnicu jedno protiv drugog, suđenje prati ceo svet, a sada je kao svedok došla Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos. Foto: Tanjug AP Sudski proces Depa i Herdove se sve… »
Kejt Mos na suđenju otkrila da li ju je Džoni Dep gurnuo niz stepenice
Nova 25.05.2022
Bivša glumčeva devojka priključila se na suđenje putem video poziva i otkrila istinu. Suđenje između Džonija Depa i njegove bivše supruge traje već nedeljama, a danas je jedan od svedoka bila manekenka Kejt Mos. Glumčev advokat postavio joj je… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane