Povezane vesti

Kejt Mos svedočila u korist Džonija Depa: Nije me gurnuo, niti šutnuo niz stepenice

Kejt Mos svedočila u korist Džonija Depa: Nije me gurnuo, niti šutnuo niz stepenice

RTS 25.05.2022
Kejt Mos, model i bivša devojka Džonija Depa, svedočila je na suđenju u kojem glumac tuži bivšu suprugu Amber Heard za klevetu. Negirala je da ju je Dep gurnuo niz stepenice i time osporila još jednu izjavu koju je Heard iznela pred sudom pre… »
Džoni Dep na suđenju nosio detalj iz Hrama Svetog Save FOTO

Džoni Dep na suđenju nosio detalj iz Hrama Svetog Save FOTO

Nova 25.05.2022
Suđenje holivudskog para već tri nedelje privlači pažnju javnosti. Pored Amber Herd i Džonija Depa, na različitim ročištima pojavili su se brojni svedoci koji su pomagali da se utvrde detalji ovog slučaja. Na poslednjem održanom ročištu… »
Džoni Dep na suđenju sa srpskom kravatom: Glumac iznosi odbranu sa poklonom koji je dobio u našoj zemlji (foto)

Džoni Dep na suđenju sa srpskom kravatom: Glumac iznosi odbranu sa poklonom koji je dobio u našoj zemlji (foto)

Večernje novosti 25.05.2022
DŽONI Dep i njegova supruga Amber Herd nekoliko nedelja su na sudu gde vode parnicu jedno protiv drugog. Foto: Tanjug AP Ono što je mnogima promaklo je da je glumac danas u sudnici nosio kravatu koju je dobio na poklon za vreme svog boravka u Srbiji… »
"DŽoni Dep me nikada nije udario": Slavna manekenka stala u odbranu glumca na sudu

"DŽoni Dep me nikada nije udario": Slavna manekenka stala u odbranu glumca na sudu

Večernje novosti 25.05.2022
DŽONI Dep i njegova bivša supruga Amber Herd već nedeljama vode sudsku parnicu jedno protiv drugog, suđenje prati ceo svet, a sada je kao svedok došla Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos. Foto: Tanjug AP Sudski proces Depa i Herdove se sve… »
Kejt Mos na suđenju otkrila da li ju je Džoni Dep gurnuo niz stepenice

Kejt Mos na suđenju otkrila da li ju je Džoni Dep gurnuo niz stepenice

Nova 25.05.2022
Bivša glumčeva devojka priključila se na suđenje putem video poziva i otkrila istinu. Suđenje između Džonija Depa i njegove bivše supruge traje već nedeljama, a danas je jedan od svedoka bila manekenka Kejt Mos. Glumčev advokat postavio joj je… »

Vesti dana »