Povezane vesti
Slavoljub iz Velike Plane je sprečio tragediju u školi u Srbiji: Dva metka su mi prostrujala pored glave, to što sam tamo…
Blic 25.05.2022
"Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak kad ulazim u učionicu, deca sede skamenjena, a on u rukama drži automatsku pušku i pištolj na školskoj klupi. Ne daj Bože nikome! To se pamti za čitav život." Ovako… »
Slavoljub je sprečio masakr kakav se desio u Teksasu: On je držao automatsku pušku, deca su sedela skamenjena
Telegraf 25.05.2022
Posledice ostaju i to za ceo život. Moji đaci su sanjali napadača, nisu mogli da spavaju, neki su par nedelja posle toga išli kod lekara, priča nam ovaj hrabar profesor. "Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak… »
Vesti dana »

Srbija na prekretnici - šta dalje? Antonijević: Odgovornost za propuštanje ove prilike je na onome ko dijalog odbija
Euronews pre 3 satajoš 90 povezanih

U Gazi proglašena glad! "u potpunosti je izazvana ljudskim delovanjem, ovo je spora smrt": Odmah se oglasio Izrael
Blic pre 25 minutajoš 65 povezanih

Protesti održani u više gradova: Kragujevčani ispred SNS, kordon dočekao Beograđane kod RTS
N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana

"Družba" na meti Ukrajine: Mađarska i Slovačka besne, snabdevanje naftom ugroženo: Orban pisao Trampu, Sijarto EU
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih