Повезане вести
Славољуб из Велике Плане је спречио трагедију у школи у Србији: Два метка су ми прострујала поред главе, то што сам тамо…
Блиц 25.05.2022
"Јутрос кад сам чуо вест о масакру у школи Тексасу, све ми се вратило. Онај тренутак кад улазим у учионицу, деца седе скамењена, а он у рукама држи аутоматску пушку и пиштољ на школској клупи. Не дај Боже никоме! То се памти за… »
Славољуб је спречио масакр какав се десио у Тексасу: Он је држао аутоматску пушку, деца су седела скамењена
Телеграф 25.05.2022
Последице остају и то за цео живот. Моји ђаци су сањали нападача, нису могли да спавају, неки су пар недеља после тога ишли код лекара, прича нам овај храбар професор. "Јутрос кад сам чуо вест о масакру у школи Тексасу, све ми… »
Вести дана »
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 23 минутајош 8 повезаних
Ваздух у Србији оцењен као нездрав: Удише га чак 40 одсто грађана, штетан по хроничне болеснике
Н1 Инфо пре 17 минутајош 1 повезана
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 58 минутајош 8 повезаних
Звезда је фаворит против Штурма! Погледајте какве су квоте пред вечерашњу утакмицу у Грацу!
Курир пре 1 сатјош 9 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 4 повезане