Povezane vesti
Slavoljub iz Velike Plane je sprečio tragediju u školi u Srbiji: Dva metka su mi prostrujala pored glave, to što sam tamo…
Blic 25.05.2022
"Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak kad ulazim u učionicu, deca sede skamenjena, a on u rukama drži automatsku pušku i pištolj na školskoj klupi. Ne daj Bože nikome! To se pamti za čitav život." Ovako… »
Slavoljub je sprečio masakr kakav se desio u Teksasu: On je držao automatsku pušku, deca su sedela skamenjena
Telegraf 25.05.2022
Posledice ostaju i to za ceo život. Moji đaci su sanjali napadača, nisu mogli da spavaju, neki su par nedelja posle toga išli kod lekara, priča nam ovaj hrabar profesor. "Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak… »
Vesti dana »
Kompanije "Ariston" i "Palfinger" otvorile proizvodne pogone u Nišu
RTS pre 3 minutajoš 37 povezanih
Novosađanin osumnjičen za pripremu ubistva crnogorskog državljanina se brani ćutanjem
RTV pre 13 minutajoš 49 povezanih
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
NIN pre 48 minutajoš 41 povezana
"Ljudi su iz vode dozivali pomoć, žena je zapela u granje": Vidović skočio u ledenu Savu i spasio ljude
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane