Povezane vesti
Slavoljub iz Velike Plane je sprečio tragediju u školi u Srbiji: Dva metka su mi prostrujala pored glave, to što sam tamo…
Blic 25.05.2022
"Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak kad ulazim u učionicu, deca sede skamenjena, a on u rukama drži automatsku pušku i pištolj na školskoj klupi. Ne daj Bože nikome! To se pamti za čitav život." Ovako… »
Slavoljub je sprečio masakr kakav se desio u Teksasu: On je držao automatsku pušku, deca su sedela skamenjena
Telegraf 25.05.2022
Posledice ostaju i to za ceo život. Moji đaci su sanjali napadača, nisu mogli da spavaju, neki su par nedelja posle toga išli kod lekara, priča nam ovaj hrabar profesor. "Jutros kad sam čuo vest o masakru u školi Teksasu, sve mi se vratilo. Onaj trenutak… »
Vesti dana »
(Video) Masovni napad na Moskvu poslednjeg dana izbora! Putinova ključna rafinerija u plamenu, ima mrtvih: Dramatični prizori iz Rusije se šire
Blic pre 39 minutajoš 9 povezanih
(Mape) Spremite se, stiže pravi šok! RHMZ izašao sa novom prognozom: U ovim delovima Srbije upaljen je alarm za opasnost, temperatura dramatično pada
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Iran preneo Vašingtonu uslove za početak pregovora; Huti izveli napad na Rijad
RTS pre 4 minutajoš 1 povezana
Danas su novi izbori u Nemačkoj: Veliki novi test za CDU Fridriha Merca, levica hoće vlast u Berlinu!
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Stiže nova isplata za preko 4 miliona državljana Srbije: Kreće 22. septembra, a ovo su svi detalji paketa pomoći
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane