Повезане вести

Новак са 3:0 до 1/16 финала Ролан Гароса, наредни ривал Словенац Бедене

Новак са 3:0 до 1/16 финала Ролан Гароса, наредни ривал Словенац Бедене

Спортски журнал 25.05.2022
Ролан Гарос се игра за наградни фонд од 43,6 милиона евра. Новак Ђоковић је у другој рунди Ролан Гароса победио Словака Алекса Молчана, 38. на АТП листи 3:0 (6:2, 6:3, 7:6) за два сата и 18 минута. Ђоковић је против тенисера кога… »
Ђоковић: Све иде како треба

Ђоковић: Све иде како треба

Н1 Инфо 25.05.2022
Први рекет света Новак Ђоковић пласирао се у трећу рунду Ролан Гароса. Поново није изгубио сет, овог пута против Молчана, а на конференцији за медије причао је и о другим стварима. – За сада све иде како треба. Задовољан сам… »
Ђоковић: ПТПА ће наставити да постоји, иако то многи не желе

Ђоковић: ПТПА ће наставити да постоји, иако то многи не желе

Спорт клуб 25.05.2022
Први рекет света Новак Ђоковић пласирао се у трећу рунду Ролан Гароса. Поново није изгубио сет, овог пута против Молчана, а на конференцији за медије причао је и о другим стварима. – За сада све иде како треба. Задовољан сам… »
Ђоковић: Разговарао сам са играчима, има притужби, тешко ће АТП мењати одлуку

Ђоковић: Разговарао сам са играчима, има притужби, тешко ће АТП мењати одлуку

Нова 25.05.2022
Ђоковић је детаљно анализирао турнир до сада. Новак Ђоковић је након два меча на Ролан Гаросу, непосредно након победе против Алекса Молчана са 6:2, 6:3, 7:6(4), појаснио и како се осећа. "До сада сам задовољан сам како се… »
Податак који ће прописно изненадити Новакове навијаче ФОТО

Податак који ће прописно изненадити Новакове навијаче ФОТО

Нова 25.05.2022
Импресивно. Новак Ђоковић из дана у дан помера границе када је у питању тенис, а победом над Алексом Молчаном од 3:0 у сетовима (6:2, 6:3, 7:6) забележио је на први поглед невероватан статистички податак. Ђоковић је, наиме… »
Алкарас спасио меч лопту и 0:3 у 5. сету и избацио Рамоса

Алкарас спасио меч лопту и 0:3 у 5. сету и избацио Рамоса

Спорт клуб 25.05.2022
Након велике драме, преокрета прво у сетовима, а затим и правог ролеркостера у петом сету, Карлос Алкарас пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Алкарас је био бољи од Алберта Рамоса Вињоласа након пет сетова - 6:1, 6:7, 5:7… »
Новак победио, па признао - није ми било лако то да видим! Ђоковић емотивно реаговао: Нисам на то навикао!

Новак победио, па признао - није ми било лако то да видим! Ђоковић емотивно реаговао: Нисам на то навикао!

Мондо 25.05.2022
Новак Ђоковић је после тријумфа признао да му је тешко пало да види Маријана Вајду у ложи противника. Новак Ђоковић је после тријумфа признао да му је тешко пало да види Маријана Вајду у ложи противника. Новак Ђоковић је успео да… »
Зверев: Друштвене мреже не утичу на моје ментално здравље

Зверев: Друштвене мреже не утичу на моје ментално здравље

Спорт клуб 25.05.2022
Немачки тенисер Александер Зверев после велике борбе и заостатка од два сета, успео је да преокрене против Баеса и нађе се у трећем колу Ролан Гароса. – Себастијан је одиграо заиста добар меч, а ја сам имао проблема да се… »
Ђоковић рутински до трећег кола Ролан Гароса

Ђоковић рутински до трећег кола Ролан Гароса

Радио 021 25.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Отвореног првенства Француске у Ролан Гаросу, пошто је данас у другом колу победио Словака Алекса Молчана са 3:0 - 6:2, 6:3, 7:6 (7:4). За пролазак у осмину финала… »
Дјоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса

Дјоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса

Радио сто плус 25.05.2022
Српски играч је до победе на другом гренд слему у сезони дошао за два сата и 16 минута. Дјоковић је у првом сету два пута одузео сервис ривалу и реализовао прву сет лопту. У другом сету био је довољан брејк у шестом гему, да би… »
Новак: Надам се да више нећу играти против Вајдиног играча

Новак: Надам се да више нећу играти против Вајдиног играча

Нова 25.05.2022
Емотивно тежак меч за Новака Српски тенисер пласирао је у треће коло Ролан Гароса, након што је са 3:0 био бољи од Алекса Молчана. Иако резултат то не говори, ово је за Новака био емотивно тежак меч, јер се у противничком боксу… »
Велики преокрет Зверева, од руба елиминације до проласка у треће коло

Велики преокрет Зверева, од руба елиминације до проласка у треће коло

Нова 25.05.2022
Трећи рекет света прошао даље. Александар Зверев, трећи играч планете, пласирао се у треће коло Ролан Гароса победом над Себастијаном Баезом након великог преокрета, по сетовима 2:6, 4:6, 6:1, 6:2, 7:5. Зверев је против 36… »
„Надам се да последњи пут играм против Вајдиног играча“

„Надам се да последњи пут играм против Вајдиног играча“

Спорт клуб 25.05.2022
После победе против Алекса Молчана у другом колу Ролан Гароса, Новак Ђоковић оценио је да меч није био лак и додао да се нада да више неће морати да игра против играча које тренира Марјан Вајда. „Хвала што сте дошли на Леглен… »
Ђоковић говорио о Вајди: Надам се да је ово последњи пут да играм против играча кога он тренира

Ђоковић говорио о Вајди: Надам се да је ово последњи пут да играм против играча кога он тренира

Вечерње новости 25.05.2022
НОВАК Ђоковић победио је Алекса Молчана са 6:2, 6:3, 7:6(4) и пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Србиј је после меча говорио и о Марјану Вајди који је сада тренер Словака. ФОТО: АП Најбољи тенисер света је најпре анализирао… »
Ђоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса

Ђоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса

Бета 25.05.2022
Први тенисер света Новак Дјоковић пласирао се данас у треће коло Ролан Гароса, пошто је у Паризу победио словачког играча Алекса Молчана са 6:2, 6:3, 7:6. Српски играч је до победе на другом гренд слему у сезони дошао за два сата… »
Тврд је орах Вајдин ученик, али Ноле иде даље!

Тврд је орах Вајдин ученик, али Ноле иде даље!

Спортске.нет 25.05.2022
После два сата и 15 минута борбе, Новак Ђоковић се пласирао у треће коло Ролан Гароса, пошто је данас са 3:0, по сетовима 6:2, 6:3, 7:6 (7:4) савладао Словака Алекса Молчана. Овај меч је за Новака био посебан јер је његов… »
Велики изазов за Зверева: Пребродио меч-лопту и пласирао се у треће коло

Велики изазов за Зверева: Пребродио меч-лопту и пласирао се у треће коло

Н1 Инфо 25.05.2022
Немачки тенисер Александар Зверев успео је да се пласира у треће коло Ролан Гароса после огромне борбе – трећи тенисер планете победио је Аргентинца Себастијана Баеза са 3-2 у сетовима после великог преокрета током којег је морао… »
Новак сигуран против вајдиног пулена: Бедене је следећи на реду! (видео)

Новак сигуран против вајдиног пулена: Бедене је следећи на реду! (видео)

Хот спорт 25.05.2022
Сигуран тријумф најбољег играча на планети! ‘Први рекет света’, Новак Ђоковић, пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Новак је у другој рунди на гренд слему у Паризу био бољи од Алекса Молчана из Словачке, резултатом 3:0 (6:2… »
Молчан мора још да учи од Вајде, Новак славио у три сета

Молчан мора још да учи од Вајде, Новак славио у три сета

Н1 Инфо 25.05.2022
Рутински је Новак Ђоковић одрадио посао и у другом колу Ролан Гароса. Славио је најбољи тенисер света против Алекса Молчана у три сета, резултатом 6:2, 6:3, 7:6. Први сет је Новак у потпуности контролисао и завршио га за само 28… »

Вести дана »