Povezane vesti

Ovakve slike nestvarne lepote sa Rajca nikad do sada niste videli: Planinski vrh u srcu Srbije zbog povoljne klime i ruže…

RINA 25.05.2022
Pretraga Registracija Ovakve slike nestvarne lepote sa Rajca nikad do sada niste videli: Planinski vrh u srcu Srbije zbog povoljne klime i ruže vetrova idealan za paraglajding, nekad se leti do Vrnjačke Banje pa čak i do Crne Gore (FOTO) Ljig - Na… »

Planinski vrh u srcu Srbije idealan za paraglajding, ovakve slike nestvarne lepote sa Rajca nikad do sada niste videli

Top press 25.05.2022
Ljig – Na planini Suvobor, na 848 metara nadmorske visine nalazi se vrh Rajac koji je ime dobio po tome što su za njega mnogi rekli da je upravo „raj na zemlji“. Međutim, priroda nestvarne lepote poznata po čuvenoj kosidbi u julu pravi je raj i… »

Rajac raj za ljubitelje paraglajdinga: Veliki broj letača lepe majske dane iskoristio da se vine u nebo, leti se i do crne…

Kurir 25.05.2022
Na planini Suvobor, na 848 metara nadmorske visine nalazi se vrh Rajac koji je ime dobio po tome što su za njega mnogi rekli da je upravo "raj na zemlji". Međutim, priroda nestvarne lepote poznata po čuvenoj kosidbi u julu pravi je raj i za ljubitelje… »

Poleteo sa Rajca, sleteo u Rožaje

Glas Zapadne Srbije 25.05.2022
Ljig - Letači iz Španije, Beograda, Raške, Valjeva, Kraljeva i drugih mesta koristili su lepe majske vikende na Rajcu da se podinu u nebo paraglajderima. Ljiška planina važi za jednu od najpoželjnijih za ovaj sport. „Rajac ima izvanredan teren za… »

Vesti dana »