Повезане вести
Вучић о санкцијама Русији: "Засад не постоји та могућност, а видећемо шта ће бити у будућности. Нисам од оних који се заклињу"…
Блиц 26.05.2022
Председник Србије Александар Вучић каже за РТС да је на скупу у Давосу говорио о проблемима са којима се суочавамо, као и да сваки дан чујемо поруке признајете независно Косово или уведите санкције. Само је Србија бомбардована и… »
Вучић: За сада не постоји могућност да уведемо санкције Русији али не знам шта живот доноси
Данас 25.05.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да „за сада не постоји могућност“ да Србија уведе санкције Русији, а „шта ће бити у будућности – ја не знам шта живот доноси и како ће све да изгледа“. „Ја нисам од оних који… »
Вести дана »

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 2 сатајош 45 повезаних

Србин убио жену и тешко ранио ћерку: Хорор у Бечу: Полиција у стану затекла језив призор, починалац пресудио себи у аутомобилу
Блиц пре 19 минутајош 26 повезаних

Огласила се Управа за извршење кривичних санкција о осумњиченом: Пребачен је у Специјалну затворску болницу
Телеграф пре 34 минутајош 17 повезаних