Повезане вести

„Чуо сам Стефана током полуфинала у Београду“: Новак о улози тениског тате

„Чуо сам Стефана током полуфинала у Београду“: Новак о улози тениског тате

Нова 26.05.2022
Најбољи тенисер света се нашао у потпуно новој улози. Новак Ђоковић савладао је Алекса Молчана са 6:3, 6:2, 7:6(4) у другом колу Ролан Гароса, а након тога је био расположен за причу. Потпуно се озарио када је чуо питање о сину… »
Ђоковић после победе над Вајдиним пуленом послао моћну поруку ВИДЕО

Ђоковић после победе над Вајдиним пуленом послао моћну поруку ВИДЕО

Нова 26.05.2022
Емотивни Ђоковић Новак Ђоковић је без већих проблема савладао Словака Алекса Молчана са 6:2, 6:3, 7:6 и пласирао се у треће коло Ролан Гароса. Меч који је имао посебно емотивно значење за српског тенисера због чињенице да је по… »
Надал лако до трећег кола Ролан Гароса

Надал лако до трећег кола Ролан Гароса

Данас 25.05.2022
Пети тенисер света Рафаел Надал пласирао се вечерас у треће коло Ролан Гароса, пошто је у Паризу победио домаћег тенисера Корентана Мутеа са 6:3, 6:1, 6:4. Рекордер по броју титула на овом гренд слему (13), победу је уписао за… »
Надал показао зашто је "краљ шљаке": Рафа послао Ђоковићу поруку, Шпанац као у најбољим данима!

Надал показао зашто је "краљ шљаке": Рафа послао Ђоковићу поруку, Шпанац као у најбољим данима!

Вечерње новости 25.05.2022
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал лако је дошао до трећег кола Ролан Гароса. ФОТО: АП Надал, тениски "краљ шљаке" савладао је Корентана Мутеа са 3:0 (6:3, 6:1, 6:4). На својеврсан начин послао је поруку ривалима, укључујући и… »
Мали је жилав: Тениска сензација после невероватне борбе до трећег кола Ролан Гароса

Мали је жилав: Тениска сензација после невероватне борбе до трећег кола Ролан Гароса

У ДУЕЛУ шпанских сународника Алберта Рамоса и нове тениске сензације Карлоса Алкараза, после више од четири и по сата лавоске борбе као победник изашао је шести рекет света, Карлос Алакараз, резултатом 3:2 (6:1, 6:7, 5:7, 7:6… »
Крајиновић близу најбољег учинка на гренд слему: "Овакве шансе морају да се искористе, све време сам у себи понављао..."

Крајиновић близу најбољег учинка на гренд слему: "Овакве шансе морају да се искористе, све време сам у себи понављао..."

СРПСКИ тенисер Филип Крајиновић пласирао се у треће коло Ролан Гароса, пошто је у другом колу победио Хрвата Борну Гоја 7:6 (5), 6:2, 5:7, 6:1. Он је био задовољан што је успешно прескочио другу препреку. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈАСОН… »

Вести дана »