Povezane vesti
Amber Herd u postupku protiv Depa rekla da joj prete smrću: Žele da me ubiju
Nova 26.05.2022
Sudski proces holivudskog para nedeljama je glavna tema. U ovoj višemilionskoj parnici otkriveni su brojni detalji iz turbulentnog braka Džonija Depa i Amber Herd, koji su šokirali svet. Glumica je u toku današnjeg ročišta rekla porotnicima da se suočava… »
Amber Herd u postupku protiv Depa rekla da joj prete smrću
Dnevnik 26.05.2022
VIRDžINIJA: Glumica Amber Herd iznela je danas poslednje svedočenje u višemilionskoj parnici za klevetu sa bivšim suprugom Džonijem Depom, gde je porotnicima rekla da se suočava sa svakodnevnim uznemiravanjem i pretnjama smrću s obzirom da je optužila… »
Dep negirao da je zlostavljao Amber Herd: Glumac se ovako branio na suđenju
Večernje novosti 25.05.2022
HOLIVUDSKI glumac DŽoni Dep danas je svedočio s namerom da opovrgne svedočenje bivše supruge, glumice Amber Herd u njihovoj višemilionskoj parnici za klevetu, rekavši da su „nezamislivo brutalne, okrutne i lažne" tvrdnje o zlostavljanju koje je ona… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Kejt Mojs brani bivšeg dečka – „nikada me nije gurnuo ili udario“
Danas 25.05.2022
Britanska manekenka Kejt Mos rekla je pred sudom u Americi da je njen bivši dečko, glumac Džoni Dep nikada nije zlostavljao, što je u suprotnosti sa tvrdnjom bivše supruge glumca. Amber Herd je ranije na suđenju po parnici njenog bivšeg muža tvrdila da… »
Vesti dana »
Ančeloti: Obavljamo dobar posao, ali nikada ne smemo biti zadovoljni
Kurir pre 24 minutajoš 25 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana