Povezane vesti

Slovenački parlament potvrdio: Robert Golob premijer

B92 26.05.2022
Slovenački parlament potvrdio je imenovanje lidera Pokreta Sloboda, menadžera Roberta Goloba, za predsednika vlade. Vladu bi poslanici parlamenta trebalo da izaberu sledeće sedmice. Za Goloba su u sredu glasala 54 poslanika, 30 ih je bilo protiv, a… »

Slovenija na odvikavanju od desnice: Šta su glavni prioriteti premijera Goloba

Nova 26.05.2022
Slovenija je juče i zvanično dobila novog premijera, a u pitanju je menadžer Robert Golob koji je nedavno pobedio doskorašnjeg premijera Janeza Janšu na parlamentarnim izborima. Za Goloba su glasala 54 poslanika parlamenta, 30 ih je bilo protiv, a… »

Slovenački parlament potvrdio izbor Roberta Goloba za premijera

Telegraf 26.05.2022
Za Roberta Goloba su glasala 54 poslanika, 30 ih je bilo protiv, a jedan je glas bio nevažeći. Slovenački parlament potvrdio je imenovanje lidera Pokreta Sloboda, menadžera Roberta Goloba, za predsednika vlade koju bi poslanici parlamenta trebalo da… »

Slovenački parlament potvrdio izbor Roberta Goloba za premijera

RTS 26.05.2022
Slovenački parlament potvrdio je imenovanje lidera Pokreta Sloboda, menadžera Roberta Goloba, za predsednika vlade koju bi poslanici parlamenta trebalo da izaberu sledeće sedmice. Za Roberta Goloba su glasala 54 poslanika, 30 ih je bilo protiv, a jedan… »

Potvrđen izbor Roberta Goloba za premijera, za bilo 54 poslanika

Blic 26.05.2022
Parlament Slovenije danas je potvrdio izbor Roberta Goloba, lidera Pokreta Sloboda, za predsednika vlade koju poslanici treba da potvrde naredne sedmice. Za Goloba su glasala 54 poslanika, 30 je bilo protiv, a jedan je glas bio nevažeći. Uoči glasanja… »

Slovenčki parlament potvrdio Roberta Goloba za premijera

Danas 25.05.2022
Slovenački parlament danas je potvrdio menadžera Roberta Goloba za predsednika vlade koju će poslanici potvrditi iduće nedelje. Za Goloba su glasala 54 poslanika, 30 ih je bilo protiv, a jedan je glas bio nevažeći, prenosi agencija Hina. Uoči… »

Vesti dana »