Повезане вести

У пожару у болници у Сенегалу погинуло 11 беба: Успели су да спасу само три

У пожару у болници у Сенегалу погинуло 11 беба: Успели су да спасу само три

Телеграф 26.05.2022
Према прелиминарним резултатима истраге, узрок пожара је кратак спој. Најмање 11 новорођенчади изгубило је живот у пожару у неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тивауан у Сенегалу, саопштио је председник те земље… »
Африка, Сенегал и несрећа: У пожару у породилишту погинуло 11 беба

Африка, Сенегал и несрећа: У пожару у породилишту погинуло 11 беба

BBC News 26.05.2022
Претпоставља се да је пожар изазвао кратки спој у болници у Тиваоуану, кажу званичници. Једанаесторо новорођенчади погинуло је у пожару у болници у западном граду Тивауане у Сенегалу, рекао је председник земље. Пожар у болници… »
У пожару у болници у Сенегалу настрадало 11 новорођених беба

У пожару у болници у Сенегалу настрадало 11 новорођених беба

Глас Америке 26.05.2022
ДАКАР, СЕНЕГАЛ — Председник Сенегала Меки Сал рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару у регионалној болници у граду Тиваван око 120 километара источно од престонице Дакара. "Управо сам са болом и констернацијом… »
У пожару у сенегалском породилишту настрадало 11 беба

У пожару у сенегалском породилишту настрадало 11 беба

Нови магазин 26.05.2022
У пожару у сенегалском породилишту погинуло је 11 новорођенчади, изјавио је председник те државе Маки Сал. Само три бебе су спасене. "Њиховим мајкама и породицама изражавам своје најдубље саучешће", написао је Сал на Твитеру… »
У пожару у болници у Сенегалу страдало 11 беба

У пожару у болници у Сенегалу страдало 11 беба

Данас 26.05.2022
Једанаест новорођених беба погинуло је у пожару у болници у граду Тиваоуане на западу Сенегала, потврдио је председник земље Маки Сал (Мацки Салл). „Управо сам са болом и ужаснут сазнао за смрт 11 новорођених беба у пожару на… »
Трагедија у Сенегалу: 11 беба погинуло у пожару у болници

Трагедија у Сенегалу: 11 беба погинуло у пожару у болници

Нова 26.05.2022
Сенегалски председник Маки Салл рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару на неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тиваоуанеу, око 120 километара источно од главнога града Дакара. „Управо сам с болом и… »
У Сенегалу 11 новорођених беба погинуло у пожару у болници

У Сенегалу 11 новорођених беба погинуло у пожару у болници

Н1 Инфо 26.05.2022
Сенегалски председник Маки Салл рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару на неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тиваоуанеу, око 120 километара источно од главнога града Дакара. „Управо сам с болом и… »
Пожар у болници у Сенегалу, страдало најмање 11 беба

Пожар у болници у Сенегалу, страдало најмање 11 беба

Еуроневс 26.05.2022
Најмање 11 новорођенчади изгубило је живот у пожару у неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тивауан у Сенегалу, саопштио је председник те земље Маки Сал. Према прелиминарним резултатима истраге, узрок пожара је… »

Вести дана »