Повезане вести
У пожару у болници у Сенегалу погинуло 11 беба: Успели су да спасу само три
Телеграф 26.05.2022
Према прелиминарним резултатима истраге, узрок пожара је кратак спој. Најмање 11 новорођенчади изгубило је живот у пожару у неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тивауан у Сенегалу, саопштио је председник те земље… »
Африка, Сенегал и несрећа: У пожару у породилишту погинуло 11 беба
BBC News 26.05.2022
Претпоставља се да је пожар изазвао кратки спој у болници у Тиваоуану, кажу званичници. Једанаесторо новорођенчади погинуло је у пожару у болници у западном граду Тивауане у Сенегалу, рекао је председник земље. Пожар у болници… »
У пожару у болници у Сенегалу настрадало 11 новорођених беба
Глас Америке 26.05.2022
ДАКАР, СЕНЕГАЛ — Председник Сенегала Меки Сал рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару у регионалној болници у граду Тиваван око 120 километара источно од престонице Дакара. "Управо сам са болом и констернацијом… »
У пожару у сенегалском породилишту настрадало 11 беба
Нови магазин 26.05.2022
У пожару у сенегалском породилишту погинуло је 11 новорођенчади, изјавио је председник те државе Маки Сал. Само три бебе су спасене. "Њиховим мајкама и породицама изражавам своје најдубље саучешће", написао је Сал на Твитеру… »
У пожару у болници у Сенегалу страдало 11 беба
Данас 26.05.2022
Једанаест новорођених беба погинуло је у пожару у болници у граду Тиваоуане на западу Сенегала, потврдио је председник земље Маки Сал (Мацки Салл). „Управо сам са болом и ужаснут сазнао за смрт 11 новорођених беба у пожару на… »
Трагедија у Сенегалу: 11 беба погинуло у пожару у болници
Нова 26.05.2022
Сенегалски председник Маки Салл рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару на неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тиваоуанеу, око 120 километара источно од главнога града Дакара. „Управо сам с болом и… »
У Сенегалу 11 новорођених беба погинуло у пожару у болници
Н1 Инфо 26.05.2022
Сенегалски председник Маки Салл рекао је да је 11 новорођених беба погинуло у пожару на неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тиваоуанеу, око 120 километара источно од главнога града Дакара. „Управо сам с болом и… »
Пожар у болници у Сенегалу, страдало најмање 11 беба
Еуроневс 26.05.2022
Најмање 11 новорођенчади изгубило је живот у пожару у неонаталном одељењу регионалне болнице у граду Тивауан у Сенегалу, саопштио је председник те земље Маки Сал. Према прелиминарним резултатима истраге, узрок пожара је… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 59 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 59 минутајош 32 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 4 сатијош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 29 повезаних