Повезане вести
БМВ-ом ударио у камион и онда је настао хаос Од јачине ударца део возила пао с моста, из њега испали Тривун и Добринка и…
Блиц 26.05.2022
Возач БМВ-а који је, како се сумња, изазвао несрећу у којој је настрадао брачни пар Јевтић, ударио је својим аутомобилом у камион "застава" који је возио у истој траци, сазнаје "Блиц". Према информацијама које поседујемо, оба… »
Реконструкција тешке саобраћајне несреће на Панчевцу: Овако је БМВ ударио камион и усмртио Тривуна и Добринку
Телеграф 26.05.2022
"Ишао сам у правцу Булевара деспота Стефана, када је камион испред мене прешао у леву траку и тада сам ударио у њега..." - На Панчевачком мосту 23. маја око 18.20 часова догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је на 80… »
Возач БМВ-а описао како се догодила несрећа на панчевцу: Притвор му одређен из једног разлога, а овако се бранио
Курир 26.05.2022
Држављанин Немачке С. К, возач БМВ-а који је учествовао у стравичном удесу на Панчевачком мосту пре два дана, приликом којег су погинули брачни пар Добринка Ј. (77) и Тривун Ј. (77), како се незванично сазнаје, изнео је одбрану… »
Овако се у тужилаштву бранио возач БМВ-а смрти: Из само једног разлога суд му одредио притвор
Телеграф 26.05.2022
Такође сазнајемо, да приликом саслушања, није ни негирао, ни признао дело, него је описао како се догодила саобраћајна несрећа. Држављанин Немачке С. К, возач БМВ-а који је учествовао у стравичном удесу на Панчевачком мосту пре… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 5 минутајош 24 повезане