Povezane vesti

BMW-om udario u kamion i onda je nastao haos Od jačine udarca deo vozila pao s mosta, iz njega ispali Trivun i Dobrinka i…

BMW-om udario u kamion i onda je nastao haos Od jačine udarca deo vozila pao s mosta, iz njega ispali Trivun i Dobrinka i…

Blic 26.05.2022
Vozač BMW-a koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću u kojoj je nastradao bračni par Jevtić, udario je svojim automobilom u kamion "zastava" koji je vozio u istoj traci, saznaje "Blic". Prema informacijama koje posedujemo, oba vozila su vozila u istom… »
Rekonstrukcija teške saobraćajne nesreće na Pančevcu: Ovako je BMW udario kamion i usmrtio Trivuna i Dobrinku

Rekonstrukcija teške saobraćajne nesreće na Pančevcu: Ovako je BMW udario kamion i usmrtio Trivuna i Dobrinku

Telegraf 26.05.2022
"Išao sam u pravcu Bulevara despota Stefana, kada je kamion ispred mene prešao u levu traku i tada sam udario u njega..." - Na Pančevačkom mostu 23. maja oko 18.20 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je na 80 metara od završetka… »
Vozač BMW-a opisao kako se dogodila nesreća na pančevcu: Pritvor mu određen iz jednog razloga, a ovako se branio

Vozač BMW-a opisao kako se dogodila nesreća na pančevcu: Pritvor mu određen iz jednog razloga, a ovako se branio

Kurir 26.05.2022
Državljanin Nemačke S. K, vozač BMW-a koji je učestvovao u stravičnom udesu na Pančevačkom mostu pre dva dana, prilikom kojeg su poginuli bračni par Dobrinka J. (77) i Trivun J. (77), kako se nezvanično saznaje, izneo je odbranu u kojoj je opisao… »
Ovako se u tužilaštvu branio vozač BMW-a smrti: Iz samo jednog razloga sud mu odredio pritvor

Ovako se u tužilaštvu branio vozač BMW-a smrti: Iz samo jednog razloga sud mu odredio pritvor

Telegraf 26.05.2022
Takođe saznajemo, da prilikom saslušanja, nije ni negirao, ni priznao delo, nego je opisao kako se dogodila saobraćajna nesreća. Državljanin Nemačke S. K, vozač BMW-a koji je učestvovao u stravičnom udesu na Pančevačkom mostu pre dva dana… »

Vesti dana »