Povezane vesti
Ostvarenje "Don Žuan" otvara Festival francuskog filma
Blic 26.05.2022
Četvrti festival Francuskog filma, sada već tradicionalni filmski događaj, biće održan od 15. do 19. juna u Beogradu na tri lokacije Kosančićevom vencu, Silosima Beograd, mts Dvorani, kao i na online platformi MOJ OFF. Filmovi na otvorenom, kao i… »
NA tri lokacije I online platformi moj off Četvrti festival francuskog filma od 15. do 19. juna u Beogradu
Alo 26.05.2022
Festival francuskog filma ove godine održava se u saradnji i uz podršku Francuskog instituta u Srbiji, Ministarstva kulture i informisanja, opštine Stari grad, kompanije Mlekoprodukt, TV 5 MONDE, Unifrance, Blitz filma, mts Dvorane i MCF Megakom filma… »
Četvrti Festival francuskog filma od 15. do 19. juna u Beogradu na tri lokacije i online platformi MOJ OFF
Telegraf 26.05.2022
Na repertoaru "Don Žuan" koji otvara festival u prisustvu reditelja Serža Bozona, "Mač sa dve oštrice" sa čuvenom Žilijet Binoš; Drama "Hronologija nasilja" koja zatvara festival u prisustvu reditelja Manuela Šapire sa Dali Bensalahom poznatom i… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 1 satjoš 55 povezanih
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Na Divčibarama upaljen žuti alarm zbog olujnog vetra i snega! Rhmz izdao hitno upozorenje, temperatura i do -10°c
Mondo pre 5 satijoš 36 povezanih