Повезане вести

Почиње 67. Стеријино позорје у Новом Саду

Почиње 67. Стеријино позорје у Новом Саду

РТС 26.05.2022
У Новом Саду почиње 67. Стеријино позорје, наш најзначајнији позоришни фестивал. Најбоље представе по делима домаћих драмских писаца биће изведене до 3. јуна. Част да отвори Стеријино позорје је ове године припала академику… »
Отворено 67. Стеријино позорје (фото)

Отворено 67. Стеријино позорје (фото)

Дневник 26.05.2022
Представом „Милева“ Милене Богавац, Олге Димитријевић, Тијане Грумић, Ведране Божиновић, Ведране Клепице, у адаптацији Јелене Ковачић, а у режији Анице Томић почело је 67. Стеријино позорје у Српском народном позоришту. Свечаном… »
Академик Миодраг Табачки отворио 67. Стеријино позорје

Академик Миодраг Табачки отворио 67. Стеријино позорје

Нова 26.05.2022
У сали „Јован Ђорђевић“ Српског народног позоришта у Новом Саду, беседом академика Миодрага Табачког, вечерас је отворено 67. Стеријино позорје. – Захвалан сам Стеријином позорју што ми указује част да отворим фестивал нашег… »
Вучевић: Сигуран сам да би велики Стерија био поносан на квалитет позоришних представа које ће наредних дана обрадовати…

Вучевић: Сигуран сам да би велики Стерија био поносан на квалитет позоришних представа које ће наредних дана обрадовати…

Курир 26.05.2022
Вечерас је у Новом Саду отворено 67. Стеријино позорје представом “Милева”. На свечаном отварању у Српском народном позоришту био је и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. -Ово вече у Новом Саду је фантастично. Уз… »
Вечерас почиње 67. Стеријино позорје у Новом Саду

Вечерас почиње 67. Стеријино позорје у Новом Саду

Нова 26.05.2022
Представа „Милева“ Милене Богавац, Олге Димитријевић, Тијане Грумић, Ведране Божиновић, Ведране Клепица, у адаптацији Јелене Ковачић, у режији Анице Томић отвориће вечерас 67. Стеријино позорје у Српском народном позоришту… »
"Стерију" жели девет представа: У Српском народном позоришту вечерас почиње 67. Позорје и трајаће до 3. јуна

"Стерију" жели девет представа: У Српском народном позоришту вечерас почиње 67. Позорје и трајаће до 3. јуна

Вечерње новости 26.05.2022
БЕСЕДОМ дописног члана САНУ, сценографа, костимографа и двоструког лауреата Стеријине награде Миодрага Табачког, а одмах затим и премијером представе изван такмичарске селекције "Милева" редитељке Анице Томић Народног позоришта… »
Миодраг Табачки вечерас отвара 67. Стеријино позорје

Миодраг Табачки вечерас отвара 67. Стеријино позорје

Дневник 26.05.2022
Беседом академика Миодрага Табачког, петоструког добитника Стеријине награде, четири за сценографију и за нарочите заслуге на унапређењу позоришне уметности и културе, вечерас ће у Новом Саду бити отворено 67. Стеријино позорје… »
Након двогодишње паузе сутра почиње стеријино позорје

Након двогодишње паузе сутра почиње стеријино позорје

Блиц 25.05.2022
Овогодишње 67. Стеријино позорје свечаном беседом отвориће отвориће сутра, 26. маја академик Миодраг Табачки, петоструки добитник Стеријине награде, а ова чувена позоришна манифестација трајаће до 3. јуна и пред новосадску… »

Вести дана »