Povezane vesti

UNS i NUNS: Pronaći i kazniti odgovorne za vređanje i zastrašivanje Brankice Stanković

RTS 26.05.2022
Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije traže da se utvrdi ko je na košarkaškoj utakmici Partizan - Budućnost vređao i zastrašivao glavnu i odgovornu urednicu televizije "Insajder" Brankicu Stanković. Udruženje novinara… »

NUNS i UNS: Da se utvrdi ko zastrašuje Brankicu Stanković

Dnevnik 26.05.2022
BEOGRAD: Novinarska udruženja UNS i NUNS zatrazila su danas da se utvrdi ko je na utakmici Partizan-Budućnost vređao i zastrašivao glavnu i odgovornu urednicu Insajder televizije Brankicu Stanković. UNS u saopštenju navodi da bi policija i… »

UNS: Policija i tužilaštvo su dužni da se bave slučajem Brankice Stanković

Danas 26.05.2022
Udruženje novinara Srbije (UNS) ocenilo je danas da su policija i tužilaštvo dužni da se bave slučajem skandiranja navijača Partizana novinarki Brankici Stanković, na utakmici koja je održana pre nekoliko dana. Kako je navedeno, ponavljaju se… »

NUNS poziva nadležne da reaguju povodom skandiranja navijača protiv Brankice Stanković

Slobodna Evropa 26.05.2022
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je 26. maja nadležne da hitno reaguju u vezi sa skandiranjem navijača Partizana protiv novinarke Brankice Stanković. Kako se navodi u saopštenju, NUNS apeluje na nadležne da reaguju povodom… »

NUNS osudio skandiranje navijača protiv glavne i odgovorne urednice Insajdera

Danas 26.05.2022
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je danas skandiranje navijača na košarkaškoj utakmici Partizan – Budućnost protiv glavne i odgovorne urednice Insajdera Brankice Stanković i pozvalo nadležne da hitno reaguju. Kako se navodi u… »

Brankici Stanković navijači ponovo skandiraju s tribine: MUP ćuti

Nova 26.05.2022
Pre četiri dana, na košarkaškoj utakmici Partizan-Budućnost, sa tribina se ponovo čulo isto skandiranje protiv glavne i odgovorne urednice Insajder TV Brankice Stanković - kao pre trinaest godina. Iako se događaj odigrao pred punom halom i bio… »

ANEM osudio skandiranje navijača Partizana protiv Brankice Stanković

Danas 26.05.2022
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) osudila je skandiranje navijača protiv glavne i odgovorne urednice Insajdera Brankice Stanković na košarkaškoj utakmici Partizan – Budućnost. Utakmica je odigrana 22. maja u dvorani „Aleksandar… »

Insajder: Poruke zastrašivanja upućene Brankici Stanković na utakmici između Partizana i Budućnosti, bez reakcije…

Danas 25.05.2022
Portal Insajder objavio je danas da niko od nadležnih nije reagovao na skandiranje poruke zastrašivanja protiv glavne i odgovorne urednice televizije Insajder Brankice Stanković, koje se pre tri dana dogodilo na košarkaškoj utakmici između Partizana… »

Vesti dana »