Повезане вести

„Овако би почео сваки наш разговор“: Писмо посвећено Матеју тера сузе на очи

„Овако би почео сваки наш разговор“: Писмо посвећено Матеју тера сузе на очи

Нова 26.05.2022
Пријатељ Матеја Периша (27), који је прошле недеље извучен из Дунава на Ади Хуји у Београду, опростио се емотивним писмом од Сплићанина за којим се трагало месецима. „“А где си сине?“ Овако би почео сваки наш разговор када би… »
"Пита ме твој стари какви си био, шта си: Хтео..." Емотивна порука пријатеља Матеја Периша: "То нам нико не може одузети"

"Пита ме твој стари какви си био, шта си: Хтео..." Емотивна порука пријатеља Матеја Периша: "То нам нико не може одузети"

Блиц 26.05.2022
Од трагично страдалог Сплићанина Матеја Периша људи се и даље опраштају на друштвеним мрежама, а једну од најемотивнијих порука на Фејсбуку је оставио његов друг. - А где си, сине? - Овако би почео сваки наш разговор када… »
Пријатељ Матеја Периша написао писмо: Пита ме твој стари прекјуче какав си био, шта си хтео...

Пријатељ Матеја Периша написао писмо: Пита ме твој стари прекјуче какав си био, шта си хтео...

Курир 26.05.2022
Пријатељи Матеја Периша (27) који је пре тачно недељу дана пронађен након потраге која је трајала 139 дана, и даље се опраштају од њега, па је тако један његов друг написао потресно писмо за Матеја, које је свима натерало… »
"Капетане, трибали би: Дома..." Ненад Периш објавио снимак опроштаја од Матеја у Сплиту (видео)

"Капетане, трибали би: Дома..." Ненад Периш објавио снимак опроштаја од Матеја у Сплиту (видео)

Блиц 26.05.2022
Ненад Периш, отац Сплићанина Матеја Периша (27) који је преминуо у Београду где је дошао на прославу Нове године, објавио је на свом профилу на Фејсбуку снимак опроштаја од свог сина, који су његови суграђани и пријатељи… »
Ненад само годину дана пре трагедије жалио за 8 младих у Босни: Угушили се на прослави у Посушју, а Матеј се удавио у Сави

Ненад само годину дана пре трагедије жалио за 8 младих у Босни: Угушили се на прослави у Посушју, а Матеј се удавио у Сави

Курир 26.05.2022
Ненад Периш, отац Матеја Периша (27) који је нестао у ноћ уочи Нове године у Београду, нађен је на Ади Хуји после 139 дана опсежне потраге, а оно што је такође веома потресно јесте што је несрећни отац само годину дана пре личне… »

Вести дана »