Povezane vesti
"Hapse me" - tek se vratio u Srbiju, a već ga juri policija! Baka Prase nastavlja da šokira, priznao i da još voli bivšu
Mondo 26.05.2022
Baka Prase se vratio iz Holandije i ponovo se bahati, a sve je, kao i uvek, objavio na Instagramu. Baka Prase se vratio iz Holandije i ponovo se bahati, a sve je, kao i uvek, objavio na Instagramu. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je neko… »
Hapse me, ovo više nema smisla! Baka Prase opet divlja po BG, zaustavila ga saobraćajci, a onda javno priznao da još voli…
Kurir 26.05.2022
Baka Prase se pre nekoliko dana vratio u Srbiju i kako kaže ponovo će da se aktivira kao influenser. I samo što je stigao, još jednom je imao susret sa policijom - naravno sve to je dokumentovao na društvenim mrežama. - Hapse me jer sam debeo, ovo… »
Vesti dana »

Publika na pozorišnom festivalu u Sarajevu podržala studente u blokadi
Radio 021 pre 19 minutajoš 48 povezanih

(Mapa) Oluja nas ni danas neće zaobići! Oglasio se RHMZ novim upozorenjem: Tokom večeri nevreme stiže u ove delove Srbije, a evo šta nas čeka od sutra
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih

Triler u los anđelesu: Eron Gordon u poslednjem trenutku za pobedu Denvera nad Klipersima! (video)
Hot sport pre 8 satijoš 27 povezanih

Ljudi vrište, tela leže na zemlji: Automobilom pokosio ljude na festivalu: Prvi snimci užasa u Vankuveru (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 43 povezane