Povezane vesti
Novo lice na banovom brdu: Čukarički predstavio trenera za evropsku scenu
Večernje novosti 26.05.2022
FUDBALERI Čukaričkog još jednom su zasluženo izborili plasman u Evropu i mogu polako da počnu sa formiranjem stručnog štaba i igračkog kadra pred sezonu velikih očekivanja. U nove pohode neće ući sa Sašom Ilićem ili Milanom Lešnjakom, koji su trasirali… »
Čukarički predstavio novog trenera, stigao i Kipranin!
Sportske.net 26.05.2022
Najave su se obistinile, novi trener Čukaričkog je Dušan Kerkez. Klub sa Banovog brda je to danas i zvanično potvrdio, a na klupskom sajtu je objavljen i intervju sa novim šefom struke ''Brđana''. Tom prilikom Kerkez je predstavio svoj stručni štab, u… »
Kerkez poznaje čukarički: Ambiciozan sam trener, odgovaraju mi ciljevi!
Hot sport 26.05.2022
Čukarički će u novu sezonu sa novim trenerom, ekipu sa Banovog brda predvodiće Dušan Kerkez (46). Rođeni Beograđanin, trenersku karijeru je počeo na Kipru, gde je sa velikim uspehom radio u AEL-u. Počeo je u mlađim kategorijama tima iz Limasola, 2018… »
Kerkez novi trener Čukaričkog: Znam kako funkioniše ovaj tim
Sport klub 26.05.2022
Čukarički će u novu sezonu sa novim trenerom, ekipu sa Banovog brda predvodiće Dušan Kerkez (46). Rođeni Beograđanin, trenersku karijeru je počeo na Kipru, gde je sa velikim uspehom radio u AEL. Počeo je u mlađim kategorijama tima iz Limasola, 2018… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 109 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Jokić se oseća „zarđalo“: Svi da uđemo u ritam, dobra provera za nas, za mene je svaka utakmica takmičarska
Dnevnik pre 31 minutajoš 30 povezanih
Još je vembanjama mali za Jokića! Brutalni kapiten vodio Srbiju do dramatične pobede nad Francuzima! (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 99 povezanih