Повезане вести
Ново лице на бановом брду: Чукарички представио тренера за европску сцену
Вечерње новости 26.05.2022
ФУДБАЛЕРИ Чукаричког још једном су заслужено изборили пласман у Европу и могу полако да почну са формирањем стручног штаба и играчког кадра пред сезону великих очекивања. У нове походе неће ући са Сашом Илићем или Миланом… »
Чукарички представио новог тренера, стигао и Кипранин!
Спортске.нет 26.05.2022
Најаве су се обистиниле, нови тренер Чукаричког је Душан Керкез. Клуб са Бановог брда је то данас и званично потврдио, а на клупском сајту је објављен и интервју са новим шефом струке ''Брђана''. Том приликом Керкез је… »
Керкез познаје чукарички: Амбициозан сам тренер, одговарају ми циљеви!
Хот спорт 26.05.2022
Чукарички ће у нову сезону са новим тренером, екипу са Бановог брда предводиће Душан Керкез (46). Рођени Београђанин, тренерску каријеру је почео на Кипру, где је са великим успехом радио у АЕЛ-у. Почео је у млађим категоријама… »
Керкез нови тренер Чукаричког: Знам како функионише овај тим
Спорт клуб 26.05.2022
Чукарички ће у нову сезону са новим тренером, екипу са Бановог брда предводиће Душан Керкез (46). Рођени Београђанин, тренерску каријеру је почео на Кипру, где је са великим успехом радио у АЕЛ. Почео је у млађим категоријама… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 1 сатјош 22 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 2 сатајош 9 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 3 сатајош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Борко Стефановић: Вучић продаје причу Европи, да Црна Гора и Албанија, које су пред улазак у ЕУ, сачекају Србију
Н1 Инфо пре 32 минутајош 25 повезаних