Повезане вести
Ново лице на бановом брду: Чукарички представио тренера за европску сцену
Вечерње новости 26.05.2022
ФУДБАЛЕРИ Чукаричког још једном су заслужено изборили пласман у Европу и могу полако да почну са формирањем стручног штаба и играчког кадра пред сезону великих очекивања. У нове походе неће ући са Сашом Илићем или Миланом… »
Чукарички представио новог тренера, стигао и Кипранин!
Спортске.нет 26.05.2022
Најаве су се обистиниле, нови тренер Чукаричког је Душан Керкез. Клуб са Бановог брда је то данас и званично потврдио, а на клупском сајту је објављен и интервју са новим шефом струке ''Брђана''. Том приликом Керкез је… »
Керкез познаје чукарички: Амбициозан сам тренер, одговарају ми циљеви!
Хот спорт 26.05.2022
Чукарички ће у нову сезону са новим тренером, екипу са Бановог брда предводиће Душан Керкез (46). Рођени Београђанин, тренерску каријеру је почео на Кипру, где је са великим успехом радио у АЕЛ-у. Почео је у млађим категоријама… »
Керкез нови тренер Чукаричког: Знам како функионише овај тим
Спорт клуб 26.05.2022
Чукарички ће у нову сезону са новим тренером, екипу са Бановог брда предводиће Душан Керкез (46). Рођени Београђанин, тренерску каријеру је почео на Кипру, где је са великим успехом радио у АЕЛ. Почео је у млађим категоријама… »
Вести дана »

Нова.рс: Међу ухапшенима Томислав Момировић, власници фирми Стартинг, Деко тим, други званичници
Бета пре 7 минутајош 129 повезаних

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 4 минутајош 34 повезане

Прво обраћање Додика о пресуди: Чиста политичка одлука, Суд БиХ је политички суд
Еуроневс пре 2 минутајош 41 повезана

САД уводе нове царине на увоз из десетина земаља, укључујући Србију и Канаду
Наслови.аи пре 3 минутајош 60 повезаних

Временска прогноза Србије: Топло и сунчано до суботе, непогоде од недеље
Наслови.аи пре 4 минутајош 35 повезаних