Povezane vesti
Dodik nakon sastanka sa Tras: BiH je nefunkcionalna i propala država
RTV 26.05.2022
SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posle sastanka članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras u Sarajevu, izjavio je da joj je rekao da je BiH nefunkcionalna i propala država. "Rekao sam da je… »
Dodik britanskoj šefici diplomatije: Ko Vas je zvao!?
Pravda 26.05.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je na sastanku članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras da je BiH nefunkcionalna i propala zemlja. „Rekao sam da je BiH nefunkcionalna i propala država jer… »
Dodik nakon sastanka sa Tras: BiH je nefunkcionalna i propala
Nova 26.05.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posle sastanka članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras u Sarajevu, izjavio je da joj je rekao da je BiH nefunkcionalna i propala država. „Rekao sam da je BiH… »
Vesti dana »
Uživo ima mrtvih i ranjenih u novom napadu Rusi šalju pojačanja u Pokrovsk, sprema se totalni slom!
Alo pre 11 minutajoš 25 povezanih
Nikola Milojević za RTS: Stičem veliko iskustvo u Golden Stejtu, idemo na titulu
RTS pre 11 minutajoš 29 povezanih
Na Mitrovdan su dve stvari strogo zabranjene Evo šta sve kažu stari srpski običaji za veliki praznik
Alo pre 32 minutajoš 19 povezanih
Mirno jutro ispred Skupštine: Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodne za saobraćaj
Euronews pre 56 minutajoš 10 povezanih