Povezane vesti
Dodik nakon sastanka sa Tras: BiH je nefunkcionalna i propala država
RTV 26.05.2022
SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posle sastanka članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras u Sarajevu, izjavio je da joj je rekao da je BiH nefunkcionalna i propala država. "Rekao sam da je… »
Dodik britanskoj šefici diplomatije: Ko Vas je zvao!?
Pravda 26.05.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je na sastanku članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras da je BiH nefunkcionalna i propala zemlja. „Rekao sam da je BiH nefunkcionalna i propala država jer… »
Dodik nakon sastanka sa Tras: BiH je nefunkcionalna i propala
Nova 26.05.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posle sastanka članova Predsedništva sa ministarkom spoljnih poslova Velike Britanije Elizabet Tras u Sarajevu, izjavio je da joj je rekao da je BiH nefunkcionalna i propala država. „Rekao sam da je BiH… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: Srbija zna koje reforme mora da sprovede - pravosuđe, REM, izbori, spoljna politika
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih
"Pričala je protiv Srbije, nazivala nas 'malim Rusima'", Vučić o predstavnici Prištine tokom razgovora o KiM na Samitu EU - Zapadni Balkan u Tivtu: "Znate već taj jezik..."
Blic pre 1 satjoš 123 povezane
Cene goriva u Srbiji bez promene u narednih sedam dana
Serbian News Media pre 5 satijoš 30 povezanih
Evo šta je sve Aleksandra Krunić zaradila plasmanom u finale Rolan Garosa
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Zverev i Koboli u finalu Rolan Garosa, Mateo Arnaldi zbog virusa predao polufinalni meč
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 23 povezane