Повезане вести

Хорор сцена на Ролан гаросу: Тренер пронашао аргентинског тенисера без свести у локви крви!

Хорор сцена на Ролан гаросу: Тренер пронашао аргентинског тенисера без свести у локви крви!

Хот спорт 26.05.2022
Језива незгода у Паризу! Аргентински тенисер, Камило Уго Карабељи, доживео је језиву незгоду у престоници Француске. Камило је најпре изненадио комплетну тениску јавност тријумфом над фаворизованим Асланом Карецевим у првој… »
Ђере: Размишљао сам да ли уопште да дођем на Ролан Гарос

Ђере: Размишљао сам да ли уопште да дођем на Ролан Гарос

Н1 Инфо 26.05.2022
После пораза од Данила Медведева 6:3, 6:4, 6:3 у другом колу Ролан Гароса, Ласло Ђере каже да је задовољан самом чињеницом да је могао да наступи у Паризу, као и да му следи пауза. Већ неко време се Ђере мучи са повредом, а… »
Победио Руса на Ролан Гаросу, наредни дан га тренер нашао у соби у локви крви

Победио Руса на Ролан Гаросу, наредни дан га тренер нашао у соби у локви крви

Спортски журнал 26.05.2022
Стварно се не сећам ничега, не знам како сам се онесвестио - рекао је Уго. Аргентинац Камило Уго Карабели је у првом колу Ролан Гароса изненађујуће победио Руса Аслана Карацева и тада је јавност чула за њега. Наредни дан се… »
Познато када Новак наставља пут ка титули на Ролан Гаросу!

Познато када Новак наставља пут ка титули на Ролан Гаросу!

Спортске.нет 26.05.2022
Меч трећег кола Ролан Гароса између најбољег тенисера света Новака Ђоковића и Словенца Аљажа Беденеа биће други на централном терену "Флип Шатрије" у петак. Програм ће од 12 часова отворити Швајцаркиња Белинда Бенчић и… »
Ђере иде на краћу паузу због повреде: Правио сам грешке против Медведева

Ђере иде на краћу паузу због повреде: Правио сам грешке против Медведева

Нова 26.05.2022
Жали за пропуштеним приликама против другог тенисера света. Данил Медведев савладао је Ласла Ђереа са 6:3, 6:4, 6:3 у трећем колу Ролан Гароса, а након сусрета је српски тенисер истакао да је био далеко од свог максимума. "Он је… »
РГ - Сјајан дан за Скандинавце!

РГ - Сјајан дан за Скандинавце!

Спортске.нет 26.05.2022
Дански тенисер Холгер Руне пласирао се данас у треће коло Ролан Гароса у Паризу, пошто је победио 96. играча света Швајцарца Хенрија Лаксонена после три сета, 6:2, 6:3, 6:3. Руне, 40. тенисер света, победио је после сат и 51… »
Одлучено! Ево када Новак игра за осмину финала Ролан Гароса: Противник му је "талија", кад га победи - игра бар финале!

Одлучено! Ево када Новак игра за осмину финала Ролан Гароса: Противник му је "талија", кад га победи - игра бар финале!

Мондо 26.05.2022
Новак Ђоковић је сазнао када ће се састати са Аљажом Беденеом у Паризу. Новак Ђоковић је сазнао када ће се састати са Аљажом Беденеом у Паризу. Српски тенисер Новак Ђоковић састаје се у трећем колу Ролан Гароса против Аљажа… »
Новак поново на "шатријеу": Ево кад играју Ђоковић и Бедене у трећем колу Ролан Гароса

Новак поново на "шатријеу": Ево кад играју Ђоковић и Бедене у трећем колу Ролан Гароса

Вечерње новости 26.05.2022
НОВАК Ђоковић у трећем колу Ролан Гароса игра у петак против Словенца Аљажа Беденеа. Челници турнира су одлучили када ће њих двојица бити на терену. ФОТО: АП Најбољи тенисер света и 195. на АТП листи играће други меч на терену… »
"Супруга ме увек критикује": Испливали детаљи из брака Новака и Јелене Ђоковић: "Расположење ми варира из дана у дан"

"Супруга ме увек критикује": Испливали детаљи из брака Новака и Јелене Ђоковић: "Расположење ми варира из дана у дан"

Блиц 26.05.2022
Новак Ђоковић проговорио је о стварима из приватног живота. На конференцији за медије током Ролан Гароса када су новинари "исцедили" питања везана за "бели спорт" уследило је једно које се тиче Новаковог живота ван тениских… »
Ужас на ролан гаросу: Остварио тријумф каријере, па га тренер пронашао у локви крви

Ужас на ролан гаросу: Остварио тријумф каријере, па га тренер пронашао у локви крви

Ролан Гарос је недавно почео. Други гренд слем сезоне се одржава у Паризу и полако се прва недеља ближи крају. Фаворити, углавном, оправдавају очекивања, мада има и оних који су раније завршили такмичење. Фото: АП Један од… »
Новак открио зашто га Јелена критикује и шта чита, Руси су у првом плану

Новак открио зашто га Јелена критикује и шта чита, Руси су у првом плану

Нова 26.05.2022
Ђоковић је говорио о томе како проводи слободно време у Паризу и анализирао предстојећи дуел. Након што је Новак Ђоковић савладао Алекса Молчана у другом колу, већ је размишљао о ономе што га чека у трећем – Аљаж Бедене. До… »
„Увек носим по 10 књига“: Шта тренутно чита Новак?

„Увек носим по 10 књига“: Шта тренутно чита Новак?

Спорт клуб 26.05.2022
После победе у три сета над Алексом Молчаном (6:2, 6:3, 7:6), на конференцији за медије с Новаком Ђоковићем било је времена и за лакше теме. Пошто нас је Филип Крајиновић добро засмејао својим одговором, наша колегиница Мира… »
Новак Ђоковић открио да је русофил: "Јелена ме стално критикује..."

Новак Ђоковић открио да је русофил: "Јелена ме стално критикује..."

НОВАК Ђоковић је опет у центру тениске пажње! Србин је први фаворит на Ролан Гаросу, главни заговорник тезе да руски тенисери треба да играју на Вимблдону... ФОТО: Атаимагес И то су углавном теме које Ноле врти у Паризу, где је… »

Вести дана »