Повезане вести
Хорор сцена на Ролан гаросу: Тренер пронашао аргентинског тенисера без свести у локви крви!
Хот спорт 26.05.2022
Језива незгода у Паризу! Аргентински тенисер, Камило Уго Карабељи, доживео је језиву незгоду у престоници Француске. Камило је најпре изненадио комплетну тениску јавност тријумфом над фаворизованим Асланом Карецевим у првој… »
Ђере: Размишљао сам да ли уопште да дођем на Ролан Гарос
Н1 Инфо 26.05.2022
После пораза од Данила Медведева 6:3, 6:4, 6:3 у другом колу Ролан Гароса, Ласло Ђере каже да је задовољан самом чињеницом да је могао да наступи у Паризу, као и да му следи пауза. Већ неко време се Ђере мучи са повредом, а… »
Победио Руса на Ролан Гаросу, наредни дан га тренер нашао у соби у локви крви
Спортски журнал 26.05.2022
Стварно се не сећам ничега, не знам како сам се онесвестио - рекао је Уго. Аргентинац Камило Уго Карабели је у првом колу Ролан Гароса изненађујуће победио Руса Аслана Карацева и тада је јавност чула за њега. Наредни дан се… »
Познато када Новак наставља пут ка титули на Ролан Гаросу!
Спортске.нет 26.05.2022
Меч трећег кола Ролан Гароса између најбољег тенисера света Новака Ђоковића и Словенца Аљажа Беденеа биће други на централном терену "Флип Шатрије" у петак. Програм ће од 12 часова отворити Швајцаркиња Белинда Бенчић и… »
Ђере иде на краћу паузу због повреде: Правио сам грешке против Медведева
Нова 26.05.2022
Жали за пропуштеним приликама против другог тенисера света. Данил Медведев савладао је Ласла Ђереа са 6:3, 6:4, 6:3 у трећем колу Ролан Гароса, а након сусрета је српски тенисер истакао да је био далеко од свог максимума. "Он је… »
РГ - Сјајан дан за Скандинавце!
Спортске.нет 26.05.2022
Дански тенисер Холгер Руне пласирао се данас у треће коло Ролан Гароса у Паризу, пошто је победио 96. играча света Швајцарца Хенрија Лаксонена после три сета, 6:2, 6:3, 6:3. Руне, 40. тенисер света, победио је после сат и 51… »
Одлучено! Ево када Новак игра за осмину финала Ролан Гароса: Противник му је "талија", кад га победи - игра бар финале!
Мондо 26.05.2022
Новак Ђоковић је сазнао када ће се састати са Аљажом Беденеом у Паризу. Новак Ђоковић је сазнао када ће се састати са Аљажом Беденеом у Паризу. Српски тенисер Новак Ђоковић састаје се у трећем колу Ролан Гароса против Аљажа… »
Новак поново на "шатријеу": Ево кад играју Ђоковић и Бедене у трећем колу Ролан Гароса
Вечерње новости 26.05.2022
НОВАК Ђоковић у трећем колу Ролан Гароса игра у петак против Словенца Аљажа Беденеа. Челници турнира су одлучили када ће њих двојица бити на терену. ФОТО: АП Најбољи тенисер света и 195. на АТП листи играће други меч на терену… »
"Супруга ме увек критикује": Испливали детаљи из брака Новака и Јелене Ђоковић: "Расположење ми варира из дана у дан"
Блиц 26.05.2022
Новак Ђоковић проговорио је о стварима из приватног живота. На конференцији за медије током Ролан Гароса када су новинари "исцедили" питања везана за "бели спорт" уследило је једно које се тиче Новаковог живота ван тениских… »
Ужас на ролан гаросу: Остварио тријумф каријере, па га тренер пронашао у локви крви
Ролан Гарос је недавно почео. Други гренд слем сезоне се одржава у Паризу и полако се прва недеља ближи крају. Фаворити, углавном, оправдавају очекивања, мада има и оних који су раније завршили такмичење. Фото: АП Један од… »
Новак открио зашто га Јелена критикује и шта чита, Руси су у првом плану
Нова 26.05.2022
Ђоковић је говорио о томе како проводи слободно време у Паризу и анализирао предстојећи дуел. Након што је Новак Ђоковић савладао Алекса Молчана у другом колу, већ је размишљао о ономе што га чека у трећем – Аљаж Бедене. До… »
„Увек носим по 10 књига“: Шта тренутно чита Новак?
Спорт клуб 26.05.2022
После победе у три сета над Алексом Молчаном (6:2, 6:3, 7:6), на конференцији за медије с Новаком Ђоковићем било је времена и за лакше теме. Пошто нас је Филип Крајиновић добро засмејао својим одговором, наша колегиница Мира… »
Новак Ђоковић открио да је русофил: "Јелена ме стално критикује..."
НОВАК Ђоковић је опет у центру тениске пажње! Србин је први фаворит на Ролан Гаросу, главни заговорник тезе да руски тенисери треба да играју на Вимблдону... ФОТО: Атаимагес И то су углавном теме које Ноле врти у Паризу, где је… »
Вести дана »
Вучић: Ако до петка не добијемо уговор са Русијом о гасу, покрећемо преговоре на другој страни
НИН пре 7 минутајош 30 повезаних
"Време је: Опасно!" Хитно упозорење РХМЗ: Због 2 појаве метеоаларми на снази наредна 3 дана
Блиц пре 47 минутајош 13 повезаних
Вучић: Нисмо добили позитивну одлуку за наставак рада рафинерије, договорили смо се да до краје недеље обезбедимо платни промет са НИС-ом
РТС пре 7 минутајош 76 повезаних
Србија замагљена! Опрез – поподне нам стиже и ова појава! Прогноза до краја седмице
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 2 сатајош 28 повезаних