Povezane vesti

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Završne reči advokata, porota zaseda

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Završne reči advokata, porota zaseda

Radio 021 27.05.2022
Tokom više od mesec dana sudskog procesa i mnogih svedočenja, porotnicima su predstavljene potpuno različite verzije incidenata tokom dve godine braka Dep i Herd. Getty Images Amber Herd mora da odgovara za laži, rekla je advokatica Džonija Depa, dok… »
Vapaj Amber Herd na sudu: Samo želim da me Džoni Dep ostavi na miru! Prete mi smrću i žele moju bebu da stave u…

Vapaj Amber Herd na sudu: Samo želim da me Džoni Dep ostavi na miru! Prete mi smrću i žele moju bebu da stave u…

Kurir 27.05.2022
Amber Herd rekla je da samo želi da je Džoni Dep "pusti na miru" i da dobija puno pretnji smrću tokom svog poslednjeg svedočenja u sudskom procesu koji je protiv nje pokrenuo bivši suprug. "Redovno dobijam stotine pretnji smrću, ako ne i… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo“

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo“

Danas 27.05.2022
Amber Herd kaže da se osećala poniženom i da je morala da se suočava sa stotinama pretnji smrću zbog sudskog procesa protiv bišeg supruga Džonija Depa. Govoreći na poslednjem danu suđenja, pre završne reči, glumica je rekla da je „moguće… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo"

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo"

Južne vesti 27.05.2022
Getty Images Amber Herd u sudnici 26. maja Amber Herd kaže da se osećala poniženom i da je morala da se suočava sa stotinama pretnji smrću zbog sudskog procesa protiv bišeg supruga Džonija Depa. Govoreći na poslednjem danu suđenja, pre završne… »
Šok obrt u završnici - samo želim da me Džoni pusti na miru! Amber poklekla, o ovih 10 sekundi Depove reakcije svi bruje

Šok obrt u završnici - samo želim da me Džoni pusti na miru! Amber poklekla, o ovih 10 sekundi Depove reakcije svi bruje

Mondo 27.05.2022
Završna reč Amber Herd, kao i reakcija Džonija Depa u svega 10 sekundi na njene reči, bilo je sve samo ne očekivano! Završna reč Amber Herd, kao i reakcija Džonija Depa u svega 10 sekundi na njene reči, bilo je sve samo ne očekivano! Suđenje… »

Vesti dana »