Povezane vesti

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Završne reči advokata, porota zaseda

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: Završne reči advokata, porota zaseda

Radio 021 27.05.2022
Tokom više od mesec dana sudskog procesa i mnogih svedočenja, porotnicima su predstavljene potpuno različite verzije incidenata tokom dve godine braka Dep i Herd. Getty Images Amber Herd mora da odgovara za laži, rekla je advokatica Džonija Depa, dok je… »
Vapaj Amber Herd na sudu: Samo želim da me Džoni Dep ostavi na miru! Prete mi smrću i žele moju bebu da stave u mikrotalasnu…

Vapaj Amber Herd na sudu: Samo želim da me Džoni Dep ostavi na miru! Prete mi smrću i žele moju bebu da stave u mikrotalasnu…

Kurir 27.05.2022
Amber Herd rekla je da samo želi da je Džoni Dep "pusti na miru" i da dobija puno pretnji smrću tokom svog poslednjeg svedočenja u sudskom procesu koji je protiv nje pokrenuo bivši suprug. "Redovno dobijam stotine pretnji smrću, ako ne i svakodnevno"… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo“

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo“

Danas 27.05.2022
Amber Herd kaže da se osećala poniženom i da je morala da se suočava sa stotinama pretnji smrću zbog sudskog procesa protiv bišeg supruga Džonija Depa. Govoreći na poslednjem danu suđenja, pre završne reči, glumica je rekla da je „moguće lako zaboraviti… »
Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo"

Suđenje Džoni Dep i Amber Herd: „Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osećam se poniženo"

Južne vesti 27.05.2022
Getty Images Amber Herd u sudnici 26. maja Amber Herd kaže da se osećala poniženom i da je morala da se suočava sa stotinama pretnji smrću zbog sudskog procesa protiv bišeg supruga Džonija Depa. Govoreći na poslednjem danu suđenja, pre završne reči… »
Šok obrt u završnici - samo želim da me Džoni pusti na miru! Amber poklekla, o ovih 10 sekundi Depove reakcije svi bruje

Šok obrt u završnici - samo želim da me Džoni pusti na miru! Amber poklekla, o ovih 10 sekundi Depove reakcije svi bruje

Mondo 27.05.2022
Završna reč Amber Herd, kao i reakcija Džonija Depa u svega 10 sekundi na njene reči, bilo je sve samo ne očekivano! Završna reč Amber Herd, kao i reakcija Džonija Depa u svega 10 sekundi na njene reči, bilo je sve samo ne očekivano! Suđenje Amber Herd i… »

Vesti dana »