Повезане вести

Дуњићева девојка данас није дошла на суђење, а судија је прочитала њену молбу: До сада је 3 пута сведочила

Дуњићева девојка данас није дошла на суђење, а судија је прочитала њену молбу: До сада је 3 пута сведочила

Телеграф 27.05.2022
На данашњем суђењу говорио је Горан Кнежевић који је истакао да због делова оптужнице мање више остаје при ранијим исказима. У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за убиство вође навијача Црвене звезде Велибора… »
Раде Дуњић пред судом говорио о брату, а на питање о девојци Нини рекао:"Казните ме новчано, нећу да причам"

Раде Дуњић пред судом говорио о брату, а на питање о девојци Нини рекао:"Казните ме новчано, нећу да причам"

Телеграф 27.05.2022
Иако је више пута упозорен да је у обавези да одговара на питање суда или ће бити новчано казњен, брат Велибира Дуњића, рекао је да суд процени каква казна треба да буде. У Вишем суду у Београду данас је одржано суђење за… »
Таксиста: "Нина је била рањена у бутину и стомак, у болницу сам стигао за 5 минута. Дуњића нисам видео"

Таксиста: "Нина је била рањена у бутину и стомак, у болницу сам стигао за 5 минута. Дуњића нисам видео"

Телеграф 27.05.2022
- Већ сам једном возио дечка који је рањен испред Нане. Инспектори су прокоментарисали "опет ви". Из медија и на саслушању сам сазнао шта се заправо десило испред Џимиса - истакао је таксиста. У Вишем суду у Београду данас је… »

Вести дана »