Povezane vesti

Dunjićeva devojka danas nije došla na suđenje, a sudija je pročitala njenu molbu: Do sada je 3 puta svedočila

Dunjićeva devojka danas nije došla na suđenje, a sudija je pročitala njenu molbu: Do sada je 3 puta svedočila

Telegraf 27.05.2022
Na današnjem suđenju govorio je Goran Knežević koji je istakao da zbog delova optužnice manje više ostaje pri ranijim iskazima. U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića ispred… »
Rade Dunjić pred sudom govorio o bratu, a na pitanje o devojci Nini rekao:"Kaznite me novčano, neću da pričam"

Rade Dunjić pred sudom govorio o bratu, a na pitanje o devojci Nini rekao:"Kaznite me novčano, neću da pričam"

Telegraf 27.05.2022
Iako je više puta upozoren da je u obavezi da odgovara na pitanje suda ili će biti novčano kaznjen, brat Velibira Dunjića, rekao je da sud proceni kakva kazna treba da bude. U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo vođe… »
Taksista: "Nina je bila ranjena u butinu i stomak, u bolnicu sam stigao za 5 minuta. Dunjića nisam video"

Taksista: "Nina je bila ranjena u butinu i stomak, u bolnicu sam stigao za 5 minuta. Dunjića nisam video"

Telegraf 27.05.2022
- Već sam jednom vozio dečka koji je ranjen ispred Nane. Inspektori su prokomentarisali "opet vi". Iz medija i na saslušanju sam saznao šta se zapravo desilo ispred Džimisa - istakao je taksista. U Višem sudu u Beogradu danas je odrzano suđenje za… »

Vesti dana »